用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016秋八年级外研版上册英语单元练习:Module2《My home town and my country》(含答案)

2016秋八年级外研版上册英语单元练习:Module2《My home town and my country》(含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  外研版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/12/21
下载次数:  41 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  oYiy****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:62KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Module2 My home town and my country 一、单项选择 1. --- How do you usually go to work? --- On foot. Walking is much   than driving during the heavy traffic time. A. fast B. faster C. more faster D. fastest 2. The first box is   than the second one. A. big B. biger C. biggest D. bigger 3. Brian is a little   than me, but he is as   as me. A. thiner; strong B. thinner; strong C. thiner; stronger D. thin; strong 4. The population of China is   larger than that of Japan. A. little B. few C. less D. much 5. --- Is that girl Amy? --- No, that's Wendy. Amy is   than Wendy. A. thin B. thinner C. thiner D. the thinner 6. Su Bingtian broke the record. He runs   than anyone else in Asia. A. fast B. faster C. fastest D. the fastest 7. My father was   than he is now. A. thinner B. thin C. less D. few 8. --- You look much   than before. --- Quite right. I have joined a sports club for one year. A. weak B. weaker C. strong D. stronger 9. --- What do you think of Tina? --- She works   than anyone else in my class. A. harder B. hardest C. younger D. older 10. --- Peter is   than you, right? --- Yes, but he runs   in our class. A. heavier; fastest B. heavy; the fastest C. heavier; faster D. heavy; faster 11. --- Peter is   than you, right? --- Yes, but he is   runner in our class. A. heavier; best B. heavy; the best C. heavier; the best D. heavy; better 12. The population of Shenzhen is   than that of many other cities in China. A. taller B. lower C. larger D. more 13. --- Is that Sam? --- No, that's John. He is   than Sam. A. thin B. thinner C. the thinner D. the thinnest 14. The room is   than that one. A. very big B. very bigger C. much big D. much bigger 15. Brian ran   than everyone else. He is the winner! A. slower B. slowest C. faster D. fastest 二、单词拼写(单句首字母填空) 16. What's the p   of China? It's about 1.4 billion. China has the most people in the world. 17. The film star can make m   of yuan a year. 18. To tell you the truth, I love country music, e   Carpenter's songs. 19. Tony's mother is an English teacher in a u  . 20. The Alps(阿尔卑斯山) is the tallest m   in the world. 21. The boat can take us to the only i   in the middle of the lake. 22. The n   side of the building gets less sun than the south. 23. Guangdong is in the s   of China. 24. This river is w   than that one. 25. Bristol is in the w   of England. 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 26. Don't tell anyone about the bad news,  (尤其) my mother. 27. The   (人口) of the world is increasing quickly. The earth is becoming more and more crowded. 28. He stood there in surprise with his mouth open  (充分地). 29. Peter enters a famous  (大学) to continue his study. 30. Tibet is in the  (西方) of China and it is really beautiful. 31. There are many  (山) in Shandong Province. 32. Which do you like better, the city or the   (乡下). 33. Guangzhou is in the  (南方) of China. 34. Hebei is on the  (北方) of Henan. 35. There are only five  (百万) people in the small country. 四、翻译(根据中文提示完成句子) 36. 你家对面的餐馆因什么而出名? What's the restaurant across from your house    ? 37. 我认为超人更好,他比蜘蛛侠更强壮。 I think Superman is  . He's     Spiderman. 38. 这个红色的手提箱比那个黑色的更重。 The red suitcase is     the black one. 39. 恐惧使得狼比它本身更强大。 Fear   the wolf   than he is. 40. 北京是一座比长春更古老的城市。 Beijing is an     than Changchun. 五、完形填空 Australia is the greatest(最大的) island in the world. It is much 41   than China. It is in the 42   of the Earth. So when it is 43   summer in China, it is cold winter in Australia. Australia is big, but the population there is 44  . The population of Australia 45   the same as (与……一样) that of Shanghai, a city in China. Australia is famous 46   its 47   and kangaroos. After a short drive from any town, you will find 48   in the middle of white sheep. Sheep, sheep, 49   are sheep. Have you ever seen(你曾经见过) a kangaroo? It has a "bag" in its body. The 50   kangaroo keeps its baby kangaroo in the "bag". It is very interesting, isn't it? 41. A. smaller B. the smaller C. small D. a smaller 42. A. north B. west C. south D. east 43. A. warm B. hot C. cold D. cool 44. A. small B. more C. much D. big 45. A. am B. is C. are D. be 46. A. for B. as C. about D. from 47. A. horses B. cats C. bears D. sheep 48. A. you B. yourself C. your D. yours 49. A. there B. where C. anywhere D. everywhere 50. A. girl B. son C. father D. mother 六、阅读理解 A Rio de Janeiro (里约热内卢) will host the 2016 Olympic Games. The International Olympic Committee announced(宣布) it on October 2, 2009. Rio beat Chicago, Tokyo and Madrid to win the bid(中标). It will be the first South American city to host the Games. The city will also host the 2014 World Cup. ●Rio de Janeiro is the second largest city in Brazil. ●Population: 6 million ●Language: Portuguese ●Rio has the largest city forest in the world, and it's made up of many kinds of green plants. ●Every year Rio de Janeiro holds a carnival(狂欢节). It is like a big party. People dress up, dance the samba and have fun. It usually lasts for a week. More than 2 million visitors come to Rio every year. About half a million people visit the city for the carnival each year. 51. Rio beat the other   cities to win the bid for the 2016 Olympic Games. A. five B. four C. three D. two 52. When can you watch the World Cup in Rio? A. In 2012. B. In 2013. C. In 2014. D. In 2015. 53. If you have a visit to Rio, you can see a large number of   in the city. A. dogs B. green plants C. lakes D. horses 54. Which of the following is TRUE? A. We can have fun in the carnival for weeks. B. The carnival in Rio is held every four years. C. Only people in Rio can take part in the carnival. D. About 500,000 people visit Rio for the carnival each year. 55. We can see the passage in a  . A. tour book B. notebook C. storybook D. science book B London has a population of about 7000000. From about 1800 until World WarⅡ. London was the biggest city in the word, but now there are many cities which are much bigger. London is famous for many things. Tourists come from all over the world to visit its famous buildings and hear the famous clock, Big Ben. Like many big cities, London has problems with traffic and pollution. Over 1000000 people a day use the London underground, but there are still too many cars on the streets. The air isn't clean. but it is cleaner than it was 100 years ago. For me, the best things about London are the parks. There are five in the city centre. But my children's favorite place is Hamleys, the biggest toy shop in the world! 56. What's the Chinese for "population" in this passage? A. 污染 B. 人口 C. 车辆 D. 流行 57. When was London the biggest city in the world? A. Over sixty years ago B. In 1950 C. About 1800 years ago D. In the 21st century 58. What's Big Ben in London? A. It's children's favorite toy shop B. It's the best park in the city centre C. It's a famous clock D. It's a nice museum 59. How many people use the London underground every day? A. 7,000,000 B. More than1,000,000 C. 1,000,000 D. 1800 60. How was the air in London one hundred years ago? A. It was much cleaner B. It was the same C. It was the cleanest D. It was dirtier than it is now C Hong Kong has about forty public(公共的) beaches. Some of the beaches are among(在…之中) the best in the world. People can go there for a swim. You can go to most of them by bus. To go to some beaches you must take a boat. There are toilets, changing rooms and places to buy food and drink on most of the beaches. You will swim there without danger if you remember these instructions(说明): 1.Never swim alone. 2.Never swim after a meal or when you feel hungry or tired. 3.Do not stay in the water too long. 4.Never go out in a boat if you cannot swim. Remember: A red flag means that it is dangerous for anybody to go into the water. A blue flag means that it is dangerous for children. 61. The passage suggests that  . A. the Hong Kong public beaches are the largest in the world B. Hong Kong has the most beaches in the world C. Hong Kong has more than forty public beaches D. some of the Hong Kong public beaches are separate(不相连的) from the main islands. 62. We can reach   by bus. A. all the public beaches B. no public beach C. only a few public beaches D. many of the public beaches 63. When you see a blue flag, you know that   there. A. women should not swim B. children should not swim C. nobody should swim D. anybody can swim 64. Which of the following is true according to this passage? A. You can swim when you see where there is a red flag. B. You should not swim with other people. C. You should not swim after lunch. D. You can't swim for a short time. 65. The passage mainly(主要地) tells us   in Hong Kong. A. the public beaches and swimming B. the danger of swimming C. the best beaches D. the difficulties to go swimming D Last year more than 13 Korean(韩国) TV series were introduced in China. Turn on the TV, and Korean beauties are appearing during peak viewing times (黄金时段). Some of the dramas are being repeated, but audiences continue to watch them. Why are the South Korean TV series loved by so many Chinese people? Cheng Yiting, a student from East China Normal University, gives us her reasons. She thinks that the good-looking actors with cool clothes and the beautiful sight in the dramas are the selling points for South Korean TV dramas. But what attracted the young audiences most is the pure and moving love stories. And it seems that South Korean TV series has also won the hearts of middle-aged people. They are touched by the morals(道德) in the shows. These include the importance of respecting elders and social order. Though some people think South Korean TV series are too slow and too long, most of the Chinese audiences like them. Maybe we are really tired of Western TV series. Compared with that, South Korean TV series are not bad. 66. What does the underlined word "repeated" in the third line mean? A. 大长今 B. 流行 C. 重播 D. 垃圾时段 67. Which of the following is NOT mentioned(提及) about South Korean TV series in the passage? A. Love B. Morals C. Social order D. The youth self-respect 68. What is the main reason why South Korean TV series are popular? A. The series are slow and long B. The actors wear cool clothes C. The stories with morals in them are pure and moving D. The actors are cool 69. What do you know about South Korean TV series from the passage? A. Thirteen more South Korean TV series will be introduced to China B. Young audiences like South Korean TV series better than middle aged people C. All the South Korean TV series will be repeated this year D. Some Chinese think part of South Korean TV series are worth watching twice 70. What does the writer want to tell us? A. We are fed up with South Korean TV series B. South Korean TV series is a great success and popular in China C. South Korean TV series are better than Chinese TV series D. We can learn a lot from Korean TV series so we need to watch them again and again 七、短文7选5(5选5等) American people like to say "Thank you" 71.   People of many other countries do, too. It's a very good habit. 72.   when someone passes something to you, when someone opens the door for you, When someone says you have done your work well or when someone has bought you a nice thing or say your city is very beautiful. 73.   but also between parents and children, brothers and sisters, wives and husbands. 74.   When you hear someone say so behind you, you know he or she wants to walk past you without touching you. It is not polite to interrupt(打扰) others when they're talking. 75.   say "Excuse me" first, and then begin. You should also do so when you want to cough or make any noise before others. A. "Excuse me" is another useful short sentence. B. You should say "Thank you". C. when others help them or say something kind to you. D. You should say "I'm sorry". E. If you want to speak to one of them, F. "Thank you" is not only used between friends. 八、阅读与表达(问答式) In Sydney, Australia, there lived a man called Mark Simon. Mark enjoyed betting(打赌) so much that he would bet on anything. One day, Mark showed a frog(青蛙) to a stranger. He bet the stranger $60 that the frog could jump farther and faster than any other one in Sydney. The stranger said he would bet Mark if he had a frog. Mark left his frog with the stranger and went to find a frog for the stranger. The stranger opened the frog's mouth and put a bag of sand into it. Soon Mark came back with a frog for the stranger. The two frogs were put on the floor and given a push. To Mark's surprise, the stranger's frog jumped off smartly but his frog just sat there. Mark had to give $60 to the stranger. After the stranger left, Mark picked up the frog, and found it quite heavy. He turned it upside down, and the bag of sand came out. He knew he had been fooled and started running after the stranger. 76. Did Mark Simon like betting?           77. How much money did Mark bet the stranger?           78. What did the stranger do to Mark's frog?           79. Whose frog jumped farther and faster, the stranger's or Mark's?           80. What kind of person do you think the stranger was?           答案 一、单项选择 1. B 2. D 3. B 4. D 5. B 6. B 7. A 8. D 9. A 10. A 11. C 12. C 13. B 14. D 15. C 二、单词拼写(单句首字母填空) 16. population 17. millions 18. especially 19. university 20. mountain 21. island 22. north 23. south 24. wider 25. west 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 26. especially 27. population 28. wide 29. university 30. west 31. mountains 32. countryside 33. south 34. north 35. million 四、翻译(根据中文提示完成句子) 36. famous for 37. better, stronger than 38. heavier than 39. makes; bigger 40. older city 五、完形填空 41. A 42. C 43. B 44. A 45. B 46. A 47. D 48. B 49. D 50. D 六、阅读理解 51. C 52. C 53. B 54. D 55. A 56. B 57. A 58. C 59. B 60. D 61. D 62. D 63. B 64. C 65. A 66. C 67. D 68. C 69. D 70. B 七、短文7选5(5选5等) 71. C 72. B 73. F 74. A 75. E 八、阅读与表达(问答式) 76. Yes, he did. 77. Sixty dollars / $60 78. He put a bag of sand into the frog's mouth. 79. The stranger's. 80. He is a cheat / He is not honest. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载