用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016秋冀教版九年级英语单元练习:Unit1《Stay Healthy》(含答案)

2016秋冀教版九年级英语单元练习:Unit1《Stay Healthy》(含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  冀教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/12/19
下载次数:  37 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  inWV****@163.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:69KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit1 Stay Healthy 一、单项选择 1. Annie has a  , and she is going to see her dentist today. A. cold B. fever C. cough D. toothache 2. Would you like to talk with  ? A. German B. Germans C. Germen D. Germens 3. Smoking is   to people's health. Most smokers have suffered from lung diseases. A. useful B. helpful C. beautiful D. harmful 4.   you have a chance to speak English, you should take it. A. However B. Whatever C. Whenever D. Whichever 5. Linda   to go to the cinema with us, although she was free last night. A. promised B. refused C. agreed D. decided 6. --- Look,   is dancing under the tree. --- Oh, that's my cousin, Anna. A. everybody B. anybody C. nobody D. somebody 7. --- Whose Iphone 5 is this? --- It's not  . I think it's  . A. mine; her B. mine; hers C. my; her D. my; hers 8. --- I'll go to the museum this afternoon, so I can't go swimming with you. ---  . A. It's my pleasure B. You're welcome C. That's a pity D. Don't mention it 9. Look up and you can see   stars in the sky at night. A. million B. three millions C. million of D. millions of 10.   an illness, she could not move her left leg. A. As result B. As a result of C. Result D. The result 11. She   answer questions in class, because she is afraid of   mistakes. A. doesn't dare; to make B. doesn't dare; make C. dare not; to make D. dare not; making 12. --- Lisa, we need to clean the kitchen. Could you   the trash? --- Yes, sure. A. take after B. take off C. take place D. take out 13. --- Susan, what are the advantages of MP5 players? --- Mom, they are smaller and lighter   they can be carried very easily. A. unless B. if C. until D. so that 14. --- How to be a good English learner? --- You   read English for about half an hour in the morning. A. shouldn't B. should C. don't D. do 15. A lot of people will help you, so you   worry about the money. A. can't B. needn't C. mustn't D. couldn't 二、完形填空 A new study has showed the importance of exercise for teenage girls. Scientists studied the information from a study made in Shanghai on 75,000 16   aged from 40 to 70. The team found that women who often 17   as a teenager were healthier than those who didn't. The scientists said that teenage girls who did almost 80 minutes exercise a week had a 16 percent lower risk of 18   from illnesses. This percentage(百分比) went down to 13 for women who exercised more than 80 minutes a week as teenagers. They said that women would usually live 19   if they did just 15 minutes of exercise a day in their teens. Head scientist Dr. Sarah Nechuta said that 20   women in their twenties, thirties and forties did not go out to work, doing exercise as teens would help 21   live longer. She said, "Whether they are adults or 22  , as for women, they can take lower risks of illnesses if they take part in exercise." She added, "Our study shows the 23   of starting exercising from teenager time. It helps teenagers take part in exercising so that they can take 24   risks of illnesses and live longer in their later life." Dr. Nechuta said that although the study 25   the information on women in China, the advantage of exercising during the teen years could be helpful to all women anywhere in the world. 16. A. women B. men C. girls D. boys 17. A. studied B. worked C. exercised D. played 18. A. coming B. dying C. stopping D. leaving 19. A. nearer B. closer C. shorter D. longer 20. A. so that B. even if C. as soon as D. as for 21. A. them B. it C. her D. him 22. A. boys B. gills C. teenagers D. men 23. A. difficulty B. illness C. health D. importance 24. A. lower B. longer C. richer D. poorer 25. A. asked for B. depended on C. waited for D. taken out 三、阅读理解 A For many people the subject of hiccups(嗝) is a joke, but for Harry Mendes, a fifteen-year-old schoolboy from Birmingham, it was something quite different. His hiccups began one Sunday lunch time and continued day and night for two weeks. After the first week, Harry's parents took him to hospital, but it took another week for the doctors to cure his attack. Harry, who is now back at school, described what happened to him. “When I began to hiccup, I drank a glass of water but that didn't do any good. That evening I had hiccups every four seconds. We tried everything to stop them. I held my breath and drank cold drinks. My father even tried to give me a shock but that didn't work either.” After a week of sleepless nights, he went to hospital. The doctors took an X-ray of his chest but they couldn't find anything wrong. “They gave me some medicine and my hiccups slowed down, but it was another week before the medicine worked completely and my hiccups stopped.” Harry was very lucky. The world record holder is the American farmer Charles Osborne, who hiccupped for sixty-eight years. He stopped in 1990 at last, but nobody knows why. 26. Harry's hiccups lasted  . A. a week B. fourteen days C. twenty-eight days D. one month 27. His hiccups started after he  . A. drank a glass of water B. went to hospital C. ate an Indian meal D. finished his homework 28. His parents decided to take him to hospital when he  . A. hiccupped for four seconds B. held his breath C. hiccupped at night D. couldn't stop hiccupping 29. His hiccups completely stopped one week after the doctor  . A. gave him some medicine B. took an X-ray of his chest C. gave him a shock D. let him drink cold drinks 30. What does “shock” in this passage mean? A. 震惊 B. 休克 C. 喷嚏 D. 哈欠 B Scientists have learned a lot about the kinds of food people need. They say that there are several kinds of food that people should eat every day. They are: ①green and yellow vegetables of all kinds; ②citrus(柑桔) fruits and tomatoes; ③potatoes and other fruits and vegetables; ④meat of all kinds, fish and eggs; ⑤milk and foods made from milk; ⑥bread or cereal(谷物), rice is also in this kind of food; ⑦butter, or something like butter. People in different places of the world eat different kinds of things. Foods are cooked and eaten in many different kinds of ways. People in different countries eat at different times of the day. In some places people eat once or twice a day; in other countries people eat three or four times. Scientists say that none of the differences is really important. It doesn't matter whether foods are eaten raw or cooked. It doesn't matter if a person eats dinner at 4 o'clock in the afternoon or at 11 o'clock at night. The important thing is what you eat every day. There are two problems, then, in feeding the large number of people on earth. The first is to find some ways to feed the world's population so that no one is hungry. The second is to make sure that people everywhere have the right kinds of food to make them grow to be strong and healthy. 31. From the first paragraph we know noodles belong to a kind of   food. A. vegetable B. fruit C. meat D. cereal 32. According to the scientists, which of the following groups is the healthiest for your lunch? A. Chicken, apples, cereal, cabbages. B. Potatoes, rice, bread, carrots. C. Oranges, bananas, fish, tomatoes. D. Beef, pork, fish, milk. 33. People in different places of the world  . A. have the right kinds of food to eat B. cook their food in the same way C. have their meals at the same time D. eat food in different ways 34. Which of the following is NOT true? A. People in some places don't have enough to eat. B. There are too many people in the world. C. One of the problems is that no one is hungry. D. The scientists are trying to make people grow to be strong and healthy. 35. If there is Paragraph 4, what do you think is going to be talked about? A. When people eat their meals. B. What to do with the two problems. C. How to cook food in different ways. D. Why people in different places eat different kinds of food. C Many of us don't pay attention to the importance of eye care. It's said that if you take care of your body, then you can be healthy. That is why our eyes should be given a lot of care. Natural eye care should be put in a number one place. There are several causes leading to poor eyesight like not enough food, gene(基因) and aging(年龄增长). Televisions, computers and reading are also the causes of having poor eyesight. If you happen to work in front of the computer, it is best to take a rest every once in a while. Something dirty can cause redness and they will make you feel uncomfortable. It is bad for your eyes, too. If this happens, the best way is to clean your eyes by using cold water. You must also try your best to protect your eyes from harmful thing. For example, sunglasses are not just fashion but they can also serve as a great way to protect your eyesight from UV rays. Eating healthy foods will do good to your eyesight. Remember that vitamins(维生素) A、C and E are good for eyes. Try to eat food groups that have these vitamins. And you should do eye exercises because exercise protects your eyesight, too. If a person exercises regularly(规律地) and eats the right kind of food, his eyes will stay in good condition for a long time. All above are natural ways of eye care that help us keep healthy eyes. Being happy all the time can be helpful to a person's eyesight, too. In a word, eye care is very important, no matter how old a person is. 36.   is the most important way to protect our eyes. A. Natural eye care B. Taking medicine C. Seeing the doctor D. Being happy all the time 37. All the following causes can lead to bad eyesight except  . A. age B. height C. reading D. computer 38. What should you do if you have to work in front of the computer? A. Eat healthy foods. B. Clean the eyes by using cold water. C. Wear a pair of sunglasses. D. Have a rest after working for a while. 39. What do the under words "UV rays" mean? A. 沙土. B. 闪电. C. 紫外线. D. 超声波. 40. Which is the best title of the passage? A. Ways of Eye Care B. Ways of Eye Exercises C. Way of Being Happy D. Way of Being Healthy 四、单词拼写(单句首字母填空) 41. What's your t   number? It's 555-0192. 42. --- What are you doing? --- I am studying for the English e  . 43. I had a p   in my head last night, but now I feel better. 44. I beg your p   because I have no idea about your words. 45. If you support us, please c   for our team. 五、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 46. The old man looked a bit  (苍白) than usual after the operation. 47. A list of 100 good books for teenagers came out. Books on history and science are all  (包括). 48. It will be a dangerous trip. Are you sure you want to take the  (风险)? 49. Miss Weston is having difficulty in  (控制) the children in that class. 50. Don't smoke in a  (公共的) place. 六、翻译(根据中文提示完成句子) 51. 我的医生说我发烧了。(仅限3词) My doctor said I  . 52. 那个小女孩会自己穿衣服了。 The little girl can     by herself. 53. 为了保持健康,我们别无选择,只有健康饮食和加强锻炼。(词数不限) To keep fit, we have no choice   eat healthily and take exercise. 54. Please go to bed  (立刻), or you'll be late for school tomorrow. (词数不限) 55. 你认为富人是因为冒险才变富的吗? Do you think the rich are rich because they    ? 56. 为了帮助中国游客养成绿色旅游的习惯,政府制定了新规则。(词数不限) The government has made new rules to help Chinese tourists to   of traveling in a green way. 57. 请远离手机。(词数不限) Please   mobile phones. 58. 也许你会为他们不能找到解决空气污染问题的方法而担心。 Maybe you fear that they won't       find the solutions to the problem of air pollution. 59. 我们学生应该把精力集中到学习上来。 We students should        . 60. 既然你怕黑,就不要一个人晚上外出。     you are afraid of dark, you'd better not go out alone at night. 七、适当形式填空(单句适当形式) 61. Students are often  (sleep) while having classes in the afternoon. 62. Do most of the  (Asia) have yellow skin and black hair? 63. I'm feeling terrible. I have got a  (stomach). 64. We should eat a  (balance) diet to keep healthy. 65. I regret  (buy) the expensive skirt. 八、阅读与表达(问答式) Today, young people spend about six hours a day in front of a TV or a computer and less than four minutes playing outdoors. It is not healthy for the mind and the body when time spent using technology replaces outdoor time. Some health experts(专家) call green time "vitamin G". Kids who don't get outdoors much are likely to have trouble in school. Doctors believe that is because being outdoors excites the mind more than sitting around indoors. Even those who usually spend a lot of time outdoors notice a difference when they don't get green time. Madelyne P., 14, says, "I feel more tired when I don't get outdoors." Researchers believe the positive(积极的) effects of green time come from the physical activity in pastimes such as hiking or boating. Exercise produces brain chemicals that improve learning, mood, and sleep. It also improves learning by increasing connections between nerve cells that are important in learning and memory. Some schools hold classes outside for those reasons. Student Hannah Smith, 18, says she believes the outdoors helps her focus and gets her to learn. Learning in a forest sparked her interest in art and photography, too. Even doctors are helping give their patients a dose of vitamin G. Miller writes "park prescriptions(处方)" for her patients because, she says, "being outdoors is good for health." She finds that when she gives patients park prescriptions, they are likely to continue with them. Getting outdoors can be simple, just like calling together your family for a picnic lunch. All it takes is five minutes or more of green time. Get outside, and get your vitamin G! 根据短文内容,完成下列小题。 66. Do young people today spend more time in front of a TV than playing outdoors?           67. What do some health experts call green time?           68. Where do the positive effects of green time come from?           69. Why does Miller write "park prescriptions" for her patients?           70. What does the passage mainly tell us about vitamin G?           九、补全对话(选择) (Doctor=D; Woman=W) D: Good morning. What's your trouble? W: I don't feel very well. D: 71.   W: Yes, I have. My temperature is a little higher. D: Open your mouth and say, "Ah". W: Ah. D: 72.   W: Ever since last night. D: Did you sleep well? W: No. I was very tired last night. D: Oh, I see. 73.   W: Can you tell me how I got a cold? D: Maybe you are too tired. W: I think so. I have too much work to do every day. Do I have to stay at home? D: Yes.You'd better stay at home for two or three days. W: 74.   D: No, I don't think so. But you really need a good rest and take the medicine. W: 75.   D: Three times a day. W: OK. Thank you. A. You've got a cold. B. How often do I have to take it? C. Have you taken your temperature? D. How long have you been like this? E. Is it serious? 答案 一、单项选择 1. D 2. B 3. D 4. C 5. B 6. D 7. B 8. C 9. D 10. B 11. D 12. D 13. D 14. B 15. B 二、完形填空 16. A 17. C 18. B 19. D 20. B 21. A 22. C 23. D 24. A 25. B 三、阅读理解 26. B 27. C 28. D 29. A 30. A 31. D 32. A 33. D 34. C 35. B 36. A 37. B 38. D 39. C 40. A 四、单词拼写(单句首字母填空) 41. telephone 42. examination 43. pain 44. pardon 45. cheer 五、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 46. paler 47. included 48. risk(s) 49. controlling 50. public 六、翻译(根据中文提示完成句子) 51. had a fever 52. get dressed 53. but to 54. at once/right away 55. take risks 56. get into the habit / form the habit 57. stay away from 58. be able to 59. focus on our study 60. Now that 七、适当形式填空(单句适当形式) 61. sleepy 62. Asians 63. stomachache 64. balanced 65. buying 八、阅读与表达(问答式) 66. Yes. 67. Vitamin G. 68. The physical activity in pastimes such as hiking or boating. 69. Because being outdoors is good for health. 70. What vitamin G is and why we need it. 九、补全对话(选择) 71. C 72. D 73. A 74. E 75. B 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载