用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit3《Could you please tell me where the restrooms are》(含答案解析)

2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit3《Could you please tell me where the restrooms are》(含答案解析)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  新人教
所属地区:  全国 上传时间:  2016/11/4
下载次数:  96 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  DMDF****@sina.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:68KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit3 Could you please tell me where the restrooms are 一、单项选择(共20小题;共20分) 1. Thomas wants to know   Nina lives. A. where B. who C. what D. if 2. I was told to meet Mr. Green at the airport. But I don't know   he will arrive. A. where B. why C. how D. when 3. Over these years I have had a new understanding of   people traditionally call a perfect person. A. how B. what C. who D. whom 4. --- What did Yang Ying say? --- She said they   a school trip the next weekend. A. will have B. had C. would have D. have 5. --- I wonder   at 8:00 last night? --- I was watching NBA. A. What were you doing B. What did you do C. what you were doing D. What are you doing 6. --- Sam, can you tell me  ? --- Try Music. World on Huangyuan Street. A. why to buy a CD B. where to get a CD C. how to choose a CD D. when to record a CD 7. Jane suggested   his father for advice. A. to ask B. asking C. ask D. to asking 8. The little elephant is afraid to go alone. He always walks   his mother. A. besides B. beside C. below D. under 9. It's   to drop litter everywhere. A. polite B. unhappy C. terrible D. impolite 10. If it is quite   to you, I'll visit you next Tuesday. A. convenient B. fair C. easy D. comfortable 11. I was told to meet Mr. White at the airport. But I don't know   he will arrive. A. when B. how C. where D. why 12. --- Could you please tell me   you will go to HongKong on business? --- Sure. I prefer to take a plane. A. whether B. why C. when D. how 13. You don't know   I want to see you again. It's a year since I last saw you. A. how soon B. how long C. how often D. how much 14. As soon as he comes back, I'll tell him when   and see him. A. you will come B. will you come C. you come D. do you come 15. I don't know  . A. how often he visits his grandparents B. how soon will he come back C. how many students are there in his class D. how long is the bridge 16. --- Simon. I hear you are going abroad for further study. Have you decided  ? --- Next September. A. when going B. when to go C. how going D. how to go 17. He suggested   shopping. A. going B. went C. goes D. go 18. The little boy is afraid of playing alone. He always walks   his mother. A. below B. above C. beside D. among 19. It's   to point at others with a finger. A. polite B. impolite C. politely D. impolitely 20. --- I live right next to a supermarket. It's very  . --- That's wonderful. You can spend less time shopping. A. safe B. convenient C. beautiful D. fascinating 二、单词拼写(单句首字母填空)(共20小题;共20分) 21. There is a big sale in the supermarket. When the door opens, people r   into it. 22. My house is next to the bus station, so it's very c   for me to take a bus. 23. Every one of us should speak to our parents p  . 24. I can't find him because I don't know his a   and phone number. 25. Tony s   electing Joyce to be the chief editor because she had experience. 26. --- Which d   does your house face? --- It faces south. 27. That's c  (正确的). 28. I beg your p   because I have no idea about your words. 29. It's i   to point at others. 30. There's an u   Dinosaur World in the museum. 31. I saw some students r   out of the classroom after class. 32. Miss. Zhang lives in the center of the city and it's c   for her to go shopping. 33. You are a good boy and you should speak to the old people p  . 34. I want to send Jim a letter. But I don't know his a  . 35. Look, the expression on his face s   that something bad must have happened to him. 36. I can't find the correct d  . Where is the north? 37. His answer is wrong, but yours is c  . 38. P  ? I can't hear you clearly. It's too noisy. 39. Talking loudly in public places is i  . 40. It takes us only a quarter to get to the centre of Nanjing by u  . 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共20小题;共20分) 41. Tom sat  (在旁边) his mother all night at the party. 42. Taking a taxi in the city is very  (方便的). 43. The boy forgot to c  (改正) the mistakes in his homework, and handed it in. 44. It's  (无礼的) to say so in public places. 45. Mary, would you please tell me your new  (地址) so that I can write to you? 46. The city lies in the  (中心) part of China. 47. Jim sits in the  (角) of the classroom, on the right side. 48. You can park your car in the  (地下的) parking. 49. The students ran in all  (方向) when they heard the shouts. 50. We've got plenty of time; there's no need to  (仓促). 51. John sits  (在旁边) David in class. 52. It is very  (方便) to go shopping in the supermarket. 53. Could you please tell me the  (正确的) answer? 54. People think it is  (无礼) to talk loudly in public places. 55. I want to visit Mr. Wang, but I don't know his  (地址). 56. Haikou is the   (中心) city of Hainan Province. 57. You can find a library on the  (角落) of Main and Center Streets. 58. There are usually  (地下的) car parks for shoppers to use in many big supermarkets. 59. What  (方向) do you think the computer will take in the future? 60. The girl cried and  (冲) out of the room. 四、翻译(根据中文提示完成句子)(共10小题;共20分) 61. 你知道她在哪儿找到的这顶帽子吗?(词数不限) Do you know  ? 62. 我还不能决定是否参加这个派对。 I can't decide   go to the party   not. 63. 你知道他在哪里住吗? Do you know   he  ? 64. 你知道怎样能到达天安门广场吗? Do you know     get to Tian'anmen Square? 65. 随着时间的流逝,他忘记了那些不愉快的事情。 As time    , he forgot those unpleasant things. 66. 我想知道为什么你今天上学又迟道了。 I want to know       late for school again today. 67. 请告诉我如何使用这个网页。(词数不限) Please tell me  . 68. 在英国到处你可以注意到乡村多么绿。 Everywhere in England, you will notice     the countryside is. 69. 他们正在讨论怎么避免被边缘化的问题。(how) (词数不限) They are discussing   being left out. 70. 随着时间的流逝,好的友谊可能会失去。 As time    , good friendship may be lost. 五、完形填空(共10小题;共15分) Dear Lily, Thank you very much for taking 71   of my dog when I'm not at home. Please 72   my dog and birds every day. The dog food is in the kitchen and the bird food is 73   the dog food. Also could you please give the dog water every day? The water bowl is near his food dish. 74   water the flowers twice a week. And could you please take out the rubbish on Monday? The cleaners come for 75   then. And on Tuesday please help me 76   my mailbox. If you are 77  , have some orange juice. If you are hungry, 78   some cakes. They are in the fridge. You can help yourself to some fruit, too. Please 79   to close the windows and lock the door 80   you leave. I'll see you in three weeks. Thank you again for your help. Yours, Nancy 71. A. help B. care C. note D. money 72. A. eat B. drink C. feed D. give 73. A. out of B. in C. next to D. off 74. A. Don't B. Never C. Please D. Always 75. A. you B. me C. us D. it 76. A. check B. look C. get D. find 77. A. thirsty B. tired C. happy D. sad 78. A. use B. make C. enjoy D. cook 79. A. want B. forget C. remember D. plan 80. A. after B. when C. until D. because 六、阅读理解(共17小题;共34分) A People in different countries have different ways of doing things. Something that is polite in one country may be quite impolite in another. In Britain, you mustn't lift your bowl to your mouth when you are having some liquid food. But it's different in China. And in Japan you even needn't worry about making noises when you are having it. It shows that you are enjoying it. But it is regarded as bad manners in Britain. If you are a visitor in Mongolia, what manners do they wish you to have? They wish you to give a loud "burp" after you finish eating. Burping shows that you like the food. In Britain, you should try not to put your hands on the table when you're having a meal. In Mexico, however, guests are expected to keep their hands on the table during a meal. But in Arab countries you must be very careful with your hands. You mustn't eat with your left hand. Arabs consider it very bad manners eating with left hands. So, what should you do if you are on a visit to another country? Well, just do in Rome as the Romans do. You can ask the native people to help you or just watch carefully and follow them. 81. According to the passage, making noises when you have liquid food isn't bad manners in  . A. China B. Japan C. Britain D. Mongolia 82.   is bad manners in Britain. A. Eating food without making noises B. Putting liquid food in the bowl C. Having soup directly with a bowl D. Keeping hands off the table 83. "Do in Rome as the Romans do" means "  ". A. Do as the native people do B. Do as you do at home C. Ask the native people to do it D. Watch the native people doing it 84. The passage mainly tells us  . A. some table manners in Britain B. some different table manners C. different ways of having liquid food D. to have good manners B I had little in the way of money when I took this job in Ft. Lauderdale. One noon, I felt very hungry, so I sat outside at a little park and had a small piece of bread, ate half with a glass of water. I was OK with that. I thought about my work and enjoyed the sun, birds and people, taking out any problems I had. A tall man walked to me who was not dressed well and began a conversation about little things. I always dressed clean and neat well. So he thought I had money. He said, "Could you please give me some money?" I said, "I don't have any." He kept on asking, and I said, "I really don't have any." He then became sarcastic and said, "I know the persons like you, you wouldn't give anybody anything." That made me mad. I became angry because he doubted me. I looked at him and gave my wallet to him, "Look in my wallet." He then said "sorry" to me and opened his wallet and said, "Here I will give you some." I looked at him in surprise and said, "No, thank you." Then I walked away. It's good to remember that people can always surprise you. 85. The story happened  . A. in the writer's workplace B. in the park C. in the factory D. in the office 86. The tall man came to the writer to  . A. ask some money B. have a conversation C. give him some money D. laugh at him 87. The underlined word "sarcastic" means   in Chinese. A. 兴奋的 B. 犹豫的 C. 知足的 D. 挖苦的 88. The writer was mad at the tall man because  . A. he wasn't clean and neat B. he wasn't dressed well C. he gave some money to him D. he doubted him 89. From the passage, we know  . A. the tall man was very rich B. the writer was very rich C. men can not be judged(判断) by their looks D. the writer didn't want to give any money to the tall man C They were young and happy boys and girls, but their lives came to a tragic early end. On Sept. 26, six students died and 31 were injured in a stampede(踩踏) at Mingtong Primary School in Kunming, Yunnan. The accident happened when a two-metre long cotton cushion(垫子) for gym class fell over and blocked a stairway hall. Several children were covered by it and their classmates rushed out and stepped on them without realizing. This is not the first tragedy in recent times. Last year, four children died in a stampede at a school in Xiangyang, Hubei, when pupils left their dormitory on the fourth floor and tried to get out. The ground floor gate was closed, resulting in the crush. According to a survey done by the China Youth and Children Research Center, about 1,600 elementary and middle school students in China were killed every year in accidents. The main causes come from stampedes, earthquakes, fires and sports injuries. A stampede is possible anywhere. The larger a crowd, the more likely a stampede becomes. On March 31, the National Day of Education on the Safety of primary and Middle School Students, the Ministry of Education gave out instructions: If students around you begin to push, stand still and try to hold onto something, or stay in a corner until the crowd leaves. If you fall down in a moving crowd, cover your head with both hands. Lean to one side, curl your body and bend your legs. 90. About   students were killed in crush in Kunming. A. 4 B. 6 C. 26 D. 31 91. The word "blocked" in the second paragraph refers to  . A. stand in the way B. trap in a place C. shape something with tools D. cover something 92. The last paragraph mainly tells about how to  . A. protect yourself in a stampede B. stop a stampede happening C. keep schools safe all the time D. make students walk slowly 93. We can probably find the article in the   part of a newspaper. A. education B. news C. lifestyle D. economy D Too many people want to be their friends,but they don't give friendship back. That is why some friendship don't last long. To have a friend, you must learn to be one. You must learn to treat your friend the way you want your friend to treat you. Learning to be a good friend means learning three rules: be honest; be generous; be understanding. Honesty is where a good friendship starts. Friends must be able to trust one another. If you do not tell the truth, people usually find out. If a friend finds out that you haven't been honest, you may lose friend's trust. Good friends always count on one another to speak and act honestly. Generosity means sharing and sharing makes a friendship grow. You do not have to give your lunch money or your clothes. Naturally you will want to share your ideas and feeling. These can be very valuable to a friend. They tell your friend what is important to you. By sharing them, you help your friend know better. Sooner or later everyone needs understanding and helping with a problem. Something may go wrong at school. Talking about the problem can make it easier to solve. Turning to a friend can be a first step in solving the problem. So to be a friend you must listen and understand. You must try to put yourself in your friend's place so you can understand the problem better. No two friendships are ever exactly alike. But all true friendships have three things in common. If you plan to keep your friends,you must practice honesty, generosity, and understanding. 94. Some friendships don't last very long because  . A. here are too many people who want to make friends B. some people receive friendship but don't give friendship back C. those who give others friendship receive friendship from others D. they don't know friendship is something serious 95. According to the passage honesty is  . A. something countable B. the base of friendship C. as important as money D. more important than anything else 96.   Which of the following isn't mentioned(提及) in the passage? A. Always tell your friends the truth B. Sharing your mind with your friends is of great value C. Discussing your problems with your friend often helps to solve the problem D. A friend who gives you his lunch money is a true friend 97. The best title of this passage is  . A. Honesty is the Best Policy B. A Friend in Need is a Friend Indeed C. How to be Friend D. Three Important Points in Life 七、短文7选5(5选5等)(共5小题;共10分) As teenagers, you have many dreams. These dreams can be very big, such as winning the Nobel Prize, or they can be small. You may just want to become one of the ten best students in your class. Once you find a dream, what do you do with it? 98.   Follow Your Heart by Australian writer Andrew Matthews tells us that making our dreams real is life's biggest challenge(挑战). You may think you're not very good at any school subjects, or that it is impossible for you to become a writer. 99.   In fact, everyone can make his dream come true. The first thing you must do is to remember what your dream is.     100.   The discovery may not seem to be important. Keep telling yourself what you want. Do this step by step and your dream will come true faster because a big dream is, in fact, made up of many small dreams. 101.   There will be difficulties on the road to your dreams. But the biggest difficulty comes from yourself. You need to decide what is the most important. Studying instead of watching TV will lead to better exam results, while saving five yuan instead of buying an ice cream means you can buy a new book. As you get closer to your dream, it may change a little. 102.   A. This is good as you have the chance to learn more skills and find new interests. B. Don't let it leave your heart. C. Do you ever try to make your dream real? D. Please never give them up. E. These kinds of thoughts stop you from getting your dream. 八、阅读与表达(问答式)(共5小题;共10分) CCTV reported that every year Chinese people throw away a lot of food which can feed 200 million people for a year. Do we have too much food? Of course not. According to the UN World Food Programme, there were 900 million hungry people all over the world in 2013. About six million children die of hunger every year. So think about it. We should say no to people who waste food every day. An old saying goes, "Every grain on the plate comes from hard work." It tells us everybody must save food. Luckily, a number of people have realized the importance of saving food. Li Hong, a waitress in a restaurant in Jiangsu, once lost her job because she took some leftover(剩余的) food home for her son. But many people were by her side and criticized(批评) the waste of food. What should we do in our daily life to stop wasting food? We can do many things to prevent it from happening. Here are some tips: ● Don't order too much food in a restaurant. Only order as much as you can eat. If you can't eat all the food you order, take the rest of it home. ● Don't be too picky(挑剔的) about food. Some food may not be tasty, but your body needs it. ● Don't keep too much food at home, especially for fruit and vegetables. 根据短文内容,完成下列小题。 103. How many hungry people were there over the world in 2013?           104. Why did Li Hong lose her job?           105. What should you do if you can't eat all the food you ask for?           106. Can you keep too much food at home?           107. What's the main idea of the passage?           答案 一、单项选择 1. A 2. D 3. A 4. C 5. C 6. B 7. B 8. B 9. D 10. A 11. A 12. D 13. D 14. A 15. A 16. B 17. A 18. C 19. B 20. B 二、单词拼写(单句首字母填空) 21. rush 22. convenient 23. politely 24. address 25. suggested 26. direction 27. correct 28. pardon 29. impolite 30. underground 31. rush 32. convenient 33. politely 34. address 35. suggests 36. direction 37. correct 38. Pardon 39. impolite 40. underground 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 41. beside 42. convenient 43. correct 44. impolite 45. address 46. central 47. corner 48. underground 49. directions 50. rush 51. beside 52. convenient 53. correct 54. impolite 55. address 56. central 57. corner 58. underground 59. direction 60. rushed 四、翻译(根据中文提示完成句子) 61. where she found the hat 62. whether to; or 63. where;lives 64. how to 65. went by 66. why you are 67. how to use the website 68. how green 69. how to avoid 70. goes by 五、完形填空 71. B 72. C 73. C 74. C 75. D 76. A 77. A 78. C 79. C 80. B 六、阅读理解 81. B 82. C 83. A 84. B 85. B 86. A 87. D 88. D 89. C 90. B 91. A 92. A 93. B 94. B 95. B 96. D 97. C 七、短文7选5(5选5等) 98. C 99. E 100. B 101. D 102. A 八、阅读与表达(问答式) 103. About 900 million. 104. Because she took some leftover food home for her son. 105. I/We can take the rest of it home. 106. No, (I/We can't). 107. The reasons we can't waste food and the ways to stop wasting food. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载