用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit5《What are the shirts made of》(含答案解析)

2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit5《What are the shirts made of》(含答案解析)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  新人教
所属地区:  全国 上传时间:  2016/11/4
下载次数:  99 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  lSTg****@sohu.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:110KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit5 What are the shirts made of 一、单项选择(共20小题;共20分) 1. He is very surprised that all the houses in the village   white. A. paint B. painted C. are painting D. are painted 2. He likes reading very much. Most of his money   on books. A. is spent B. spend C. spends D. are spent 3. Each year quite a lot of food   around the world. It's really time for us to do something. A. was wasted B. is wasted C. wasted D. will be wasted 4. A year has four seasons and it   twelve different star signs. A. divided into B. is dividing into C. divided into D. is divided into 5. --- Don't you see the sign "No Parking!" on the right? --- Sorry, I didn't. But now I know parking   here. A. wasn't allowed B. isn't allowed C. won't allow D. doesn't allow 6. --- What do you know about Xiangyang? --- It's   its state level scenic spot (景点)—Gulongzhong. A. famous as B. different from C. similar to D. known for 7. Jim is shy and he always avoids   in front of the class. A. speak B. speaking C. speaks D. to speak 8. Mr. Wang's lessons are  , so his students like him very much. A. alive B. live C. living D. lively 9. --- Do you believe that paper is made   wood? --- Yes, I do. And you can see that books are made   paper. A. from; from B. from; of C. of; from D. of; of 10. The paper is made   wood and the desk is also made   wood. A. of; from B. of; of C. from; of D. into; of 11. The world has a big headache and it   by money. It began in America last year. A. cause B. causes C. is caused D. are caused 12. --- Do you often read story books? --- Yes. Each of us   to do more reading in and after class in our school. A. are encouraged B. encourage C. is encouraged D. is encouraging 13. It's a custom in China to have some tea or other drinks before the meal  . A. serves B. served C. is served D. will be served 14. --- Good news! Self-driving cars will come into use in one or two years. --- Really? We're expecting to see how they  . A. are making B. are made C. make D. will make 15. --- Does she like singing English songs? --- Yes. She   to sing English songs in her room. A. often does B. is often heard C. often hears 16. Yuan Longping is   his hybrid rice. A. known of B. known as C. known about D. known for 17. How terrible! The truck hit the wall to avoid   the child. A. hurt B. to hurt C. hurts D. hurting 18. Mr. Wang has a way of making his class  . A. live B. alive C. lively D. living 19. It is said that this kind of cloth is made   silk and it is made   China. A. in; of B. of ; on C. of; in D. with; from 20. --- Is this wine made   grapes? --- Yes, it's made   France. A. of; in B. from; in C. from; by D. of; as 二、单词拼写(单句首字母填空)(共20小题;共20分) 21. The factory p   over 550 cars last month. 22. --- Which language is spoken most w   in the world? --- English. 23. Lingling studied in the l   school in her village two years ago. 24. Li Yundi won the first prize in the 14th i   piano competition. 25. The teacher try their best to make their lessons l   and interesting. 26. There are many kinds of plastic p   in the department store. 27. --- Can you c   your homework before dinner? --- Yes, I can finish it in ten minutes. 28. When the t   lights are red, the cars must stop. 29. Everyone should a   talking loudly in the library. 30. When we learn English, we should pay more attention to the e   English. 31. This kind of TV set is p   in China. 32. Is English w   used in your country? As I know, more and more people are learning it at school. 33. My father is a teacher at our l   school. 34. English is the language of i   travel. 35. There was a l   discussion in our class. Everybody gave his or her ideas. 36. While comparing prices, we should also consider the quality of the p  . 37. She had trouble making c   sentences. 38. Tianjin plans to start a smart city program to deal with t   jams. 39. The lazy man tried his best to a   doing his work. 40. Our English teacher tells us to speak e   English every day. 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共20小题;共20分) 41. Maybe one day, teleportation could become a reality and people could  (避免) traffic jams forever! 42. The companies in Guangdong  (生产) computers. 43. English is the most  (广泛地) spoken language in the world. 44. Though the time is short, he told us a  (完整的) story. 45. The members in the club always have  (生动的) discussions. 46. --- Where's Mr. Green? --- He has gone to attend an  (国际的) meeting. 47. Do your parents work in a  (本地的) restaurant? 48. About seventy percent of the  (表面) of the earth is covered with water. 49. We are waiting at the  (交通) lights to cross the street. 50. I like the  (形状) of the mountains very much. 51. Some Westerners  (避开) the number 13 because they believe it is unlucky. 52. Workers are helping pandas to  (繁殖) more baby pandas. 53. The word OK is one of the most  (广泛地) spoken expressions in the world. 54. He will  (完成) his work next week. 55. My English teacher always makes his lessons  (生动的,活泼的). 56. The United Nations is an  (国际性的) organization. 57. We must know some  (当地的) customs when we visit different places. 58. He has travelled to the jungles, the back-streets of Shanghai and even the  (表面) of the moon. 59. Careless driving has caused many  (交通) accidents in the past few years. 60. Johnson likes to take down what happens every day in the  (形式) of diary. 四、翻译(根据中文提示完成句子)(共10小题;共20分) 61. 那块手表是中国制造的。(词数不限) The watch   China. 62. 如果时间再多一些,我将能做地更好。 If more time    , I will do it better. 63. 中国什么地方种植香蕉?     bananas   in China? 64. Chinese people   being hospitable and generous. (因... 而著名) 65. 在中国到处都有人打羽毛球。 In China, badminton     everywhere. 66. 西樵山由72座小山组成。 Xiqiao Mountain is   72 hills. 67. 世界上许多人讲英语。 English       many people in the world. 68. 哪里有卖玩具车的?     toy cars  ? 69. 莫言因为他的小说《红高粱》而闻名于世。(词数不限) Mo Yan   his novel Hong Gao Liang in the world. 70. 你认为制作一部电影或戏剧需要什么? What   you       to make a movie or a play? 五、完形填空(共10小题;共15分) Millie stopped 71   a shoe-shop and looked in the window. For some time, she looked 72   at a pair of boots on show. "They're just what I've been 73  ." she thought. The boots were unpriced(未标价), so Millie decided to ask how much they were and she went in. "I'd like to buy boots like 74   you have in the window." She asked the shop-keeper"Could you tell me how much they are, please?" 75   the price(价格) was neither too high nor too low, Millie decided to try a pair on. The shop-keeper asked her to 76   and brought her a pair. While she was helping Millie to put them on, she 77   looking at Millie's stockings(袜子). Millie was wearing a pair of stockings made of fine white silk. " 78   my asking," the shop-keeper said at last, "but where did you get these stockings? We've been trying to buy stockings like these for some time. They're the very 79   fashion(款式) and they are in great need."" They're beautiful, aren't they?" Millie said, " 80   was given them by my grandmother." 71. A. inside B. outside C. near D. beside 72. A. straight B. strangely C. in surprise D. worriedly 73. A. thinking of B. talking about C. looking for D. finding out 74. A. it B. them C. one D. the ones 75. A. As B. When C. If D. Though 76. A. stand up B. wait for C. sit down D. have a rest 77. A. went on B. kept C. stopped D. finished 78. A. Forget B. Remember C. Keep D. Excuse 79. A. latest B. coolest C. finest D. oldest 80. A. Mine B. It C. She D. I 六、阅读理解(共11小题;共22分) A Is it difficult for you to get up in the morning? Hiroyuki's bed will solve your problem! Here is how it works. The bed is connected to an alarm clock. First, the alarm clock rings. You have a few minutes to wake up. Next, a tape recorder in the bed plays soft music. The tape recorder in Hiroyuki's bed plays a recording of his girlfriend. She whispers in a sweet voice, “Wake up, darling, please.” A few minutes later, Hiroyuki hears a recording of his boss. His boss shouts, “Wake up at once, or you'll be late!” If you don't get up after the second recording, a mechanical “foot” in the bed will kick you in the head. The bed waits a few more minutes. What? You're still in bed! Slowly the top of the bed rises higher and higher. The foot of the bed goes lower and lower. Finally you slide off the bed and onto the floor. You are out of bed and awake! Hiroyuki's bed is not in stores. There is only one bed-the bed Hiroyuki made for a contest. Maybe someday a company will make Hiroyuki's bed and sell it in stores. Maybe people will buy millions of beds. Then Hiroyuki will be rich. If the bed makes Hiroyuki rich, he won't need to go to work, and he won't need to get up early! 81. The bed is useful to the people  . A. who can't sleep well B. who can't get up early C. who go to bed early D. who go to bed late 82. The bed is not connected to  . A. an alarm clock B. a tape recorder C. a TV D. a mechanical foot 83. The word “whisper” in the second paragraph means “   ”. A. speak loudly B. speak sadly C. speak angrily D. speak quietly B As traditional Chinese art, paper cutting has a long history. The first and earliest paper cutting was found in China 1,500 years ago. But this traditional art is at risk of disappearing now. Luckily, Voyo Woo, a Chinese immigrant(移民) in America, is trying to bring this art back to life. One Saturday in 2014, Ms. Woo held a paper cutting show at a shopping center near Washington. She got much fun and peace doing it. She hoped more people would enjoy it. Ms. Woo began to study the art of paper cutting as a 14-year-old girl in her hometown in China. She said all the students at school had to learn paper cutting. But she had a deep love for it. So her teacher spent more time teaching her after class. Later, she won the second prize in a national painting and art competition. Ms. Woo went to America after she finished college in 2008. Soon after that, she took part in an activity to promote(宣传) Chinese paper cutting. And then she was invited to show the art in many important activities. "It is important to promote this art to Americans or anyone who is interested in it. Maybe it will make this art more popular," Woo said. From the art of paper cutting, people can know about Chinese cultural values, history and stories of people's life. Ms. Woo uses the art as a tool to show Chinese culture to people who know little about it. Chinese art is not only for Chinese, but also for people all over the world. 84. What did Ms. Woo do in 2014? A. She won the second prize in a national painting and art competition. B. She was invited to many activities to show paper cutting. C. She held a paper cutting show at a shopping center near Washington. D. She took part in an activity to promote Chinese paper cutting. 85. Ms. Woo began to study the art of paper cutting  . A. when she was fourteen B. after she got to America C. when she was in college D. after she finished college 86. In the passage, the writer thinks the art of paper cutting is   now. A. very popular in America B. very popular in China C. for people who know about it D. in danger of disappearing C This is a story from a meeting held by some people and two things in nature(自然界). We call it the Four-Sided Talk. Let's "listen to" everyone carefully and find out what they think. The United Nations: We only know a little bit about the environmental(环境的) problems. Hearing what all of you said, we have made up our minds to protect the earth and love the earth. We have also made the June 5th World Environment Day. An old tree: I am thousands of years old, but I have fewer and fewer friends. I’m afraid that soon I will be cut. People cut down many trees to make paper. They destroy(破坏) the forests and environment. Now there are no trees to make air and to protect people from floods. Mother nature is making many disasters(灾难) to teach people a lesson. The river: What the old tree said is right. I not only make the earth more beautiful, but also give the clean water to people and animals to drink. Now I'm sad because people put waste and garbage into us, which kills many animals and plants that drink our water. People drink this kind of water and get sick, too. People: The earth belongs to all of us. From now on, we should not only make full use of the resources(资源) on the earth, but also beautify and protect(保护) the earth. Let's try our best! 87. What's the United Nation's decision in the Four-Sided Talk? A. Set an Earth Day. B. Find out what is making the pollution. C. Hold an international meeting. D. Protect and love the earth. 88. When is the World Environment Day? A. June 5th. B. July 5th. C. June 15th. D. July 15th. 89. What doesn't the old tree tell us? A. He's afraid to be cut down some day. B. The trees have the longest lives in the world. C. Over-cutting teaches people a lesson. D. People are destroying the environment. 90. What will people do according to the passage? ①Over-use the resources. ②Beautify the earth. ③Start a global group. ④Protect the earth. A. ①④ B. ②③ C. ①③ D. ②④ D Are you carrying too much on your back at school? You're not alone. Back experts in the United States are worried that young students are having back and neck problems as a result of carrying too much in their backpacks (schoolbags). "It hurts my back when I run," said Oberlin Reyes, a student in Virginia. "It's hard to get up the stairs with my backpack, because it's too heavy." Oberlin is among students whose backpacks were weighed for a week in a recent study. They had regular backpacks with two straps(带子) to carry them, but a number of students with heavy loads had switched to rolling backpacks (which have wheels and can roll on the ground). Shirley Park, whose backpack weighed 10 kilograms, said she changed to a rolling backpack because she was starting to have back pain. How much is too much? Experts say students should carry no more than 10 to 15 percent of their own body weight. A few students had one suggestion to lighten the load: less homework. P.S.(附) Doctor's suggestions: ● Lighten the load. Clean out binders(活页材料) and take home only the books you need that night. ● Wide straps are better. They send out the weight over your shoulders more evenly(均匀). And be sure to wear both straps rather than hanging the pack over one shoulder. ● Pack smart. The heavier things should be packed closed to the back. ● Bend both knees when you pick up the pack, and don't just bend over at the waist(腰). 91. The expression "switched to" in the text perhaps means  . A. started to use B. turned to C. caught up D. used for 七、短文7选5(5选5等)(共5小题;共10分) A Special Delivery Ben and Sally lived in California with their two daughters. Ben liked travelling. 92.  , but sally stayed home with the girls. Ben and his friends owned a company. People at the company liked to play jokes on each other. One day, Ben's friends wanted to play a joke on Ben and Sally. 93.  . The letter said, Dear Sally. I'm having a great time here in Africa. I'm sending a special gift to you. I hope you like it. Please take good care of it until I get home. Love to you and the kids, Ben On the same day, Sally also got a phone call. The caller told her that a delivery was coming. At one o'clock, a truck stopped in front of Sally's house. The truck driver gave Sally a rope. An animal was tied to the rope. It was a baby elephant! 94.  , and it began eating grass. Then the driver drove away. Sally stood there and held the rope to the elephant. She asked herself, "What can I feed an elephant with? Bananas?"     95.  . He said, "It's illegal(非法的) to have wild animal here." Then the policeman gave Sally a ticket. Ben's friends were hiding in the backyard and laughing. They had planned everything perfectly. They had rented(租借) the elephant from a zoo and asked the policeman to write the ticket! Ben's friends also made a film of everything. 96.  . When Sally learned about the truth, she couldn't help laughing. A. So they sent a letter to Sally B. After a while, a policeman came C. The elephant ran into Sally's yard D. They wanted Ben to watch the video E. One summer, he went to Africa on a trip 八、阅读与表达(问答式)(共5小题;共10分) One of the fastest passenger trains in the world is the Eurostar, which covers the distance between London and Paris in just over two and a half hours---a journey which used to take five or six hours and always involved(包含) a slow boat crossing. If you take the Eurostar, you can leave London Warterloo at 4 o'clock on a Friday afternoon and be in the centre of Paris at 6:35, in time for dinner. The train also goes to other places, such as Calais, Lille, Disneyworld Paris, and Brussels. One of the most exciting things about Eurostar is that it goes through a tunnel under the sea. This is called the Channel Tunnel, and goes between Folkstone in England and Sangate in France. The tunnel is 31 miles long, and cost $21 billion to build. This part of the journey takes about 20 minutes and you don't really notice what is happening, but some people choose not to travel by the Eurostar because the idea of it worries them. The tunnel has been made safe enough, however, and there are two other tunnels that people can get out of quickly if there is a fire or an accident. It is also possible to drive through the tunnel, but this takes much longer than the high-speed train. The trains have a top speed of 180 mph (300 kph), and run on special tracks(轨道). These tracks allow the train to go much faster. The trains are very comfortable, just like all the other trains, and you can also buy plenty of food and drink in the restaurant car. There is just one thing that many people might feel a little pity---the train travels so fast, especially on the French side where it speeds up quite a lot. You can't really see anything out of the window. 根据短文内容,完成下列小题。 97. Does the Eurostar travel between London and Paris?           98. How long is the Channel Tunnel?           99. How many tunnels are there to help people get out of if there is a fire?           100. What makes the Eurostar go faster through the tunnel?           101. What's special about the Eurostar?           答案 一、单项选择 1. D 2. A 3. B 4. D 5. B 6. D 7. B 8. D 9. B 10. C 11. C 12. C 13. C 14. B 15. B 16. D 17. D 18. C 19. C 20. B 二、单词拼写(单句首字母填空) 21. produced 22. widely 23. local 24. international 25. lively 26. products 27. complete 28. traffic 29. avoid 30. everyday 31. produced 32. widely 33. local 34. international 35. lively 36. products 37. complete 38. traffic 39. avoid 40. everyday 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 41. avoid 42. produce 43. widely 44. complete 45. lively 46. international 47. local 48. surface 49. traffic 50. forms 51. avoid 52. produce 53. widely 54. complete 55. lively 56. international 57. local 58. surface 59. traffic 60. form 四、翻译(根据中文提示完成句子) 61. is made in 62. is given 63. Where are, grown 64. are known for 65. is played 66. made up of 67. is spoken by 68. Where are, sold 69. is famous/known for 70. do, think is needed 五、完形填空 71. B 72. A 73. C 74. D 75. A 76. C 77. B 78. D 79. A 80. D 六、阅读理解 81. B 82. C 83. D 84. C 85. A 86. D 87. D 88. A 89. B 90. D 91. A 七、短文7选5(5选5等) 92. E 93. A 94. C 95. B 96. D 八、阅读与表达(问答式) 97. Yes. it does. 98. 31 miles long. 99. Three/3. 100. The special tracks. 101. It runs so fast and it goes through a tunnel under the sea. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载