用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit6《When was it invented》(含答案解析)

2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit6《When was it invented》(含答案解析)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  新人教
所属地区:  全国 上传时间:  2016/11/4
下载次数:  88 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  fXNR****@163.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:80KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit6 When was it invented 一、听力(听力)(共25小题;共25分) Ⅰ 选出你所听到的句子。每个句子读一遍。 1. A. The people in the shop are very friendly. B. The people in the shop aren't friendly. C. The people in the factory aren't friendly. 2. A. I want to go fishing. B. I want to go shopping. C. I want to go swimming. 3. A. Do you have any tea here? B. Do you have any oranges here? C. Do you have any orange juice here? 4. A. You can't buy them on your way home. B. You can buy them on your way home. C. You can buy some on your way home. 5. A. Please come back before 5:30. B. Please come back before 4:30. C. Please come home before 6:30. Ⅱ 听长对话,回答问题。每段对话读两遍。 听下面一段对话,回答6-7小题。 6. How many questions does the man ask? A. One. B. Two. C. Three. 7. When was the bike invented? A. In the 1990s. B. In the 1880s. C. In the 1780s. 听下面一段对话,回答8-10小题。 8. How did the girl learn the news? A. From the newspaper. B. On the radio. C. On TV. 9. How many people died in the earthquake? A. About 20. B. 24. C. 16. 10. What will the girl do to help the people who lost their homes? A. To collect money for them. B. To help them to build houses. C. Give them some foods and clothes. 听下面一段对话,回答11-13小题。 11. What does the man think of the woman? A. She was careless. B. She was stupid. C. She was careful. 12. Why did she get the tickets? A. She is always careless. B. She didn't see the sign. C. She was not familiar with the road. 13. What does the sign mean? A. No stopping. B. No driving. C. Slow down. 听下面一段对话,回答14-17小题。 14. What's the relationship between the two speakers? A. Neighbours. B. Doctor and patient. C. Friends. 15. When does the woman cough most seriously? A. In the morning. B. In the afternoon. C. At night. 16. What's the doctor's advice? A. Drink more milk. B. Have a good rest and take some medicine. C. Stay in the hospital for some days. 17. How many times should the woman take the medicine within 12 hours? A. Three times. B. Once. C. Twice. Ⅲ 听短文,回答问题。短文读两遍。 18. What did the mother think the trouble was with the little boy? A. He was deaf. B. He was dumb. C. He wasn't clever. 19. What made the boy speak? A. The delicious eggs. B. The strange eggs. C. The bad eggs. 20. How old was the boy? A. Three years old. B. Five years old. C. Three months old. Ⅳ 听短文,完成表格。短文读两遍。 Where to spend their holiday In the 21.  . When they had to arrive at the railway station Before 22.  . When they had to be ready By 23.   o'clock. What Mrs. Smith was doing at 11:10 She was 24.   quietly in a chair in the garden. What Mrs. Smith did last night Mrs. Smith set all the clocks and watches 25.  . 21.   22.   23.   24.   25.   二、单项选择(共10小题;共10分) 26. --- Have all the students known that our class will visit the factory this afternoon? --- Yes. Every student   about it A. tells B. told C. was told D. has told 27. --- Hey, Molly. You   on the phone just now. But you weren't here and the man left a phone number. --- Oh? I was in the library. A. wanted B. are wanted C. were wanted D. have wanted 28. --- Did you go to Mary's birthday party? --- No, I   to her party. A. haven't invited B. wasn't invited C. am not invited D. didn't invite 29. Millions of tourists   to travel to Mount Tai every year. A. attract B. have attracted C. are attracting D. are attracted 30. When you   a difficult task, try to continue with it and finish it. A. give B. are giving C. gave D. are given 31. Last night a murder (凶杀案)   in the Green Park at about ten o'clock. A. took place B. looked like C. looked at D. took off 32. All the adults were killed in the accident, but the two-year-old boy   alive. A. ordered B. expected C. remained 33. --- How did you find the lost boy? --- Quite  . A. out of accident B. for accident C. by accident D. in accident 34.   does she speak well,   she is good at listening. A. Both; and B. Not only; but C. Either; or D. Only; but 35. The teacher   the class   small groups. A. divide; into B. divided; into C. divided; to D. divide; to 三、单词拼写(单句首字母填空)(共10小题;共10分) 36. Danny and Jenny are talking about their p  . 37. --- Thank you for your help, Lucy. --- It's my p  . 38. --- Thank you for telling me the news. --- Don't m   it. 39. The Great Wall is our n   symbol. 40. Mr. Brown has t   many Chinese books into English. 41. I want to learn a kind of i  , for example, guitar. 42. There are many c   in the supermarket. It's very crowded. 43. The conference has developed t   and friendship between China and Russia. 44. Before leaving the classroom, you must l   the door. 45. These grapes are too s  . Please give me some sweet grapes. 四、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共10小题;共10分) 46. The young man is trying to be a  (先锋) in the field of high technology. 47. They were having class when the  (地震) happened. 48. --- Could you me look after my pet while I am away? --- With  (乐意). 49. --- Did she make any  (提到) of having seen me? --- No, she didn't. 50. I like the  (气味) of oranges. 51. He didn't know Chinese. I had to  (翻译) it into English. 52. Can you play this kind of  (乐器)? 53.  (国庆节) Day is on October 1. 54. There are a lot of  (顾客) in the big shop. 55. The soldiers  (分组) themselves into teams of four when they had a rest. 五、翻译(根据中文提示完成句子)(共8小题;共16分) 56. 某些研究是为了制作戏剧而做的。 Some research     in order to make the play. 57. The boys     (打败) by the girls last time. 58. The sports meeting will  (举行) next week. (词数不限) 59. 那起事故发生得很突然。 The accident happened        . 60. 对不起我拿错了你的书。 I'm sorry I took your book  . 61. 许多年轻人钦佩这些篮球英雄,想变成像他们一样(的人)。 Many young people       these basketball heroes and want to become like them. 62. 苹果碰巧掉在博比的头上。 The apple fell on Bobby's head    . 63. 毫无疑问,这场会议非常成功。    , this meeting is quite successful. 六、完形填空(共10小题;共15分) Children all over the world like to celebrate their birthday. American children are of no difference. American 64   usually celebrate it with a party. They invite their friends to join the celebration. The party may not be held on the exact date of their birthday if it comes on a school day. It may be held on the 65   weekend instead. Today two kinds of parties are the most popular. One is held at home. Parents make the house 66   with balloons(气球) and colored paper. They 67   a special birthday meal. The children play games. Another kind is held away from home. Some are at a special 68  . The children eat pizza and ice cream. The waiters, who serve the food, also sing and tell jokes to the children. Other parties may be held at a park, or a movie theater, or some other places. Every birthday party has a birthday cake with 69   on top. One candle is for each year of a birthday boy or girl's age. When the candles are lighted, everyone sings the special birthday 70  : HAPPY BIRTHDAY TO YOU. 71   Americans grow older, their birthday parties change. In fact, many people 72   having them. They say they would like to forget how 73   they are. Yet they do like to remember the happy birthday parties of their childhood. 64. A. parents B. friends C. children D. cousins 65. A. closest B. longest C. happiest D. best 66. A. famous B. beautiful C. large D. clean 67. A. invent B. borrow C. dislike D. prepare 68. A. park B. theater C. restaurant D. school 69. A. cakes B. candles C. oranges D. apples 70. A. song B. word C. music D. party 71. A. If B. While C. As D. So 72. A. admit B. stop C. remember D. enjoy 73. A. kind B. tall C. busy D. old 七、阅读理解(共16小题;共32分) A The biggest secret about inventing is that anybody can do it! Perhaps this sounds crazy, but it's true. Maybe you have the wrong idea about inventing, so read on to discover the truth. Wrong idea No. 1: An invention has to be something completely new. Inventing means creating something "new", but the idea could come from something that already exists(存在). The Wright brothers, for example, got the idea for building a "flying machine" from watching birds. Wrong idea No. 2: Inventors are born, not made. There are a lot of factors(因素) that make invention possible. Take Mazart, for example. He was born with a talent for musical composition. But other factors were also important for his creativity. His father was a music teacher, and Mozart practiced for hours every day, from the time he was four years old. Thomas Edison said that being an inventor was "99% hard work and 1% inspiration"! Very successful creators don't give up when they get something wrong. As one inventor said, "A failure is the right answer to the wrong question." Wrong idea No. 3: Inventors are always old people. Don't believe that you can't invent something when you are young. Here are two examples of young inventors: Louis Braille went blind when he was a child. When he was fifteen, he invented a system of reading and writing for blind people that is still used in most countries today. As a young man, George Nissen was watching some artists performing in a show. He watched how they fell into the safety net and then jumped back up again. This gave him an idea, and he invented the trampoline(蹦床). 74.   got the idea for building a "flying machine" from watching birds. A. Mazart B. George Nissen C. Louis Braille D. The Wright brothers 75. The underlined word "talent" probably means  . A. 态度 B. 品质 C. 天赋 D. 能量 76. Which of the following is the writer's opinion? A. Anybody can do inventing. B. Inventors are born, not made. C. Inventors are always old people. D. An invention has to be something completely new. 77. The best title for the passage would be  . A. How to Perform in a Show B. Be a Composer C. How to Help Blind People D. Be an Inventor B To us, it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains. But in fact the umbrella was not invented as protection against the rain. Its first use was as a shade(遮蔽) against the sun. Nobody knows who first invented it, but the umbrella was used in very ancient times. Probably the first to use it were the Chinese, back in the eleventh century BC. We know that the umbrella was used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade. And there was a strange thing connected with its use: it became a symbol of honor and power(权力). In the Far East in ancient times, the umbrella was allowed to be used only by those in high office or by royal people such as the kings or queens. In Europe, the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade. The umbrella was in common use in ancient Greece, but it is believed that the first people in Europe to use the umbrella as protection against the rain were the ancient Romans. During the middle ages in Europe, the use of the umbrella almost disappeared. Then it appeared again in Italy in the late sixteenth century. And again it became a symbol of power. Umbrellas have not changed much in style during all this time, though they have become much lighter in weight. It wasn't until the twentieth century that the umbrellas for women began to be made in all kinds of colors. 78. Ancient people first used umbrellas as  . A. a symbol of honor B. protection against the sun C. a symbol of power D. protection against the rain 79. According to the passage, the umbrella was probably first used in ancient  . A. Egypt B. Babylon C. Rome D. China 80. The underlined word royal might mean "  " in Chinese. A. 皇室的 B. 富裕的 C. 中产的 D. 平民的 81. According to the passage, which of the following is NOT true? A. The ancient Greeks used the umbrella in their daily life. B. Europeans hardly used the umbrella during the middle ages. C. The umbrellas for women were made colorful in ancient times. D. The style of the umbrella hasn't changed a lot since it was invented. 82. This passage is mainly about  . A. the sales of the umbrella B. the differences among umbrellas C. the invention of the umbrella D. the history and the use of the umbrella C People often said Thomas Edison was the greatest genius of his age. There are only a few men in all of history, who have changed the lives of other men as much as the inventor of the first useful electric light. But Edison could never be pleased only because someone said he was a genius. "There is no such thing as genius," Edison said. He thought what people called genius was mostly hard work. But Edison was a dreamer as well as a worker. From his earliest days as a child he wondered about the secrets of nature. He tried to understand them, and then he tried to learn what he could usefully do with them. Edison enjoyed thinking. He knew that most people would do almost anything instead of the difficult work of thinking, especially if they do not think very often. But he knew, too, that thinking could give men enjoyment and pleasure. Edison could not understand how anyone could not be interested in life. As he loved to think, he also loved to work. On the day he became 75 years old, someone asked him what idea he had about life. "Work," he answered, "Discovering the secrets of nature and using them to make men happier." He said he had enough inventions in his mind to give him another 100 years of work. 83. According to Thomas Edison, what's genius? A. Hard thinking. B. Hard work. C. Useful dreams. D. Useful inventions. 84. After exploring the secrets of nature, Edison always tried to  . A. write down what he had learnt B. carry out a new experiment C. make them useful in life D. share them with others 85. Edison could not understand  . A. how anybody enjoyed life B. how anybody loved working C. why anybody loved thinking D. why anybody was tired of life 86. The last sentence in the passage means that  . A. Edison was born to be a great inventor B. Edison was able to live another 100 years C. Edison was ready to make his 100th invention D. life was too short for Edison to work for human beings D Nowadays a new lifestyle called low carbon life (低碳生活) is spreading every corner of our country. The meanings of low carbon are low energy and no waste. It is such an important project that I can't wait to express my ideas about it more clearly. In the first place, we should have a no-car day every week in our school. Because cars not only cause serious air pollution but also waste energy. On no-car day, neither students nor teachers are allowed to drive to school. Meanwhile, just walk, jump, cycle or run. Use our legs and enjoy the fun. In the second place, we had better not use plastic bags any more. No one can bear the "white pollution". So, it is wise to use bags which can be reused again and again. Finally, one thing that we should keep in mind: every big thing comes from the subtle. Therefore, as students, we ought to turn off the lights the moment we leave, turn off the water tap in time, and reuse our textbooks and so on. In one word, it is necessary for all of us to put the low carbon lifestyle into our daily life. Just remember these: no-car day, no plastic bags, and no waste. Let's do it now. 87. What's the meaning of the underlined word "subtle"? A. New things. B. Fashionable things. C. Important things. D. Small things. 88. The article is probably written by  . A. a reporter B. a citizen C. a student D. a teacher 89. Which of following is not enjoying a low carbon life? A. Michelle likes keeping tidy and clean, so she always uses things once and then throws them away. B. Edward goes to work every day on foot so that she can keep fit. C. Maria always keeps the air-conditioner at 25 degree on hot summer days. D. Mike keeps his textbooks clean so that his brother who is one year younger than him can use it again. 八、短文7选5(5选5等)(共4小题;共8分) On a winter afternoon, a friend and I were throwing stones onto the roof of an old lady's house from her backyard. 90.   The stone headed straight not for the roof but for a small window in the old lady's back wall. When hearing the sound of fractured(破裂的) glass, we knew we were in trouble and ran away fast. 91.   However, a few days later, I started to feel sorry for her. She still greeted me with a smile each day when I gave her the paper, but I was no longer able to act comfortably before her. 92.   I put the money in an envelope with a note explaining that I was sorry for breaking her window and hoped that the seven dollars would cover the cost for repairing it. I waited until it was dark. I went to the old lady's house secretly, and put the envelope through the letter slot (信箱口) in her door. The next day, I gave the old lady her paper and was able to return the warm smile that I was receiving from her. She thanked me for the paper and gave me a bag of cookies she had made herself. 93.   After several cookies, I felt an envelope and pulled it out of the bag. When I opened the envelope, I was shocked. Inside were the seven dollars and a short note that said, "I'm proud of you." A. I found a smooth stone and threw it out. B. It's so interesting, so we collected many stones for throwing. C. I thanked her and ate the cookies as I continued to deliver the papers. D. I decided to save my paper delivery money, and in three weeks I had seven dollars. E. I was too worried about getting caught (被抓住) to care about the old lady with the broken window in winter. 九、阅读与表达(问答式)(共5小题;共10分) “Colour” and “color”, “favourite” and “favorite”... Have you ever wondered why Americans spell those words without a “u”? Is it because they are lazy? Of course not. In fact, the difference in spelling was created by Noah Webster (1758-1843). He is a teacher who reformed English to make American identity(身份) stronger. Linguists(语言学家) celebrated his 250th birthday on October 16. After the Revolutionary War (1775-1783), Webster believed that Americans should have their own dictionary, rather than rely on British versions(版本). He dropped the British “u” in some words. And he changed “centre” into “center” for children to learn English by spelling words more like they sounded. Webster wasn't shy about expressing his opinions. In defining(定义) preposterous(unreasonable), he wrote: “A Republican government in the hands of females is preposterous.” Webster spent 28 years on the project before completing the 70,000-word dictionary in 1828 with his American-style spellings. He also added local words. His dictionary was widely used in schools. Linguists believed it helped a new nation achieve unity and cultural independence at a time when most were focused on political freedom. “He was the shaper of our language and the shaper of American identity,” said Joshua Kendall, who is working on a biography(传记) about Webster. “He at last bonded(联合) us through our language.” 根据短文内容,完成下列小题。 94. Is it because they are lazy when they shorten some words?           95. Who created the different spelling?           96. When did Noah Webster probably begin his project of the dictionary?           97. Why did Noah Webster create these differences in his dictionary?           98. Which would probably be the best title for the passage?           答案 一、听力(听力) 1. C 2. B 3. C 4. C 5. A 6. C 7. B 8. C 9. A 10. A 11. C 12. B 13. C 14. B 15. C 16. B 17. A 18. B 19. C 20. A 21. country 22. 11:40 a.m. / 11:40 in the morning 23. 11 24. sitting 25. 20 minutes ahead 听力原文 Ⅰ 选出你所听到的句子。每个句子读一遍。 1. The people in the factory aren't friendly. 2. I want to go shopping. 3. Do you have any orange juice here? 4. You can buy some on your way home. 5. Please come back before 5:30. Ⅱ 听长对话,回答问题。每段对话读两遍。 听下面一段对话,回答6-7小题。 M: May I ask you some questions? W: Sure. M: Where was the bike invented? W: It was invented in England. M: When was it invented? W: It was invented in the 188Gs. M: Do you like travelling by bike? W: Yes, I like it very much. 听下面一段对话,回答8-10小题。 M: I hear there was an earthquake in Xinjiang yesterday. W: Yes. I watched the news on CCTV. M: Were there any deaths? W: Yes, it was reported that about 20 people were killed, including 4 children. And a lot of people lost their homes. M: We must do something to help them. W: Our class is going to put on some performances to collect money for them. M: What a great idea! I'll join you. 听下面一段对话,回答11-13小题。 M: What's this? A traffic ticket? W: Yes. M: I thought you were one of the most careful drivers. What happened? W: You know I was always very careful, but it didn't work out well this time. I didn't notice the sign which said, "Slow!" M: So you need to he more careful next time. W: I certainly will. 听下面一段对话,回答14-17小题。 M: Good morning, Mrs. Smith. How are you today? W:Not very well. I've got a bad cold. M: Have you got a temperature? W: Yes, I've got a fever. M: Do you have a cough? W: Yes, especially at night. M: Oh, I see. I think you've got the flu. I suggest you shouldn't go to work, and take this medicine once every four hours. W: What else should I do? M: Drink more water and have a good rest. W: OK. Thank you. Ⅲ 听短文,回答问题。短文读两遍。 A little boy didn't say a word until he was three years old. His mother took him to every doctor, but it was no use. He was healthy and bright, so the doctors told his mother not to worry. One morning the boy suddenly knocked on the table and cried out, "These eggs are terrible!" The mother was very glad at hearing her son speak, and asked, "Why didn't you say anything before?" "Well," he answered, "up to now, the eggs have been very good." Ⅳ 听短文,完成表格。短文读两遍。 Mr. and Mrs. Smith and their children were going to spend their holiday in the country. They had to he at the railway station before 11:40 in the morning. "We'll have to he ready by 11 o'clock, or we'll be late," said Mr. Smith. At 11:10, they still weren't ready, so they all went in a hurry, except Mrs. Smith. She was sitting quietly in a chair in the garden. Her husband and children were surprised that she didn't move until the taxi arrived. Then Mrs. Smith smiled and said to them, "Well, before I went to bed last night, I set all our clocks and watches 20 minutes ahead!" 二、单项选择 26. C 27. C 28. B 29. D 30. D 31. A 32. C 33. C 34. B 35. B 三、单词拼写(单句首字母填空) 36. projects 37. pleasure 38. mention 39. national 40. translated 41. instrument 42. customers 43. trade 44. lock 45. sour 四、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 46. pioneer 47. earthquake 48. pleasure 49. mention 50. smell 51. translate 52. instrument 53. National 54. customers 55. divided 五、翻译(根据中文提示完成句子) 56. was done 57. were defeated 58. take place 59. all of a sudden 60. by mistake 61. look up to 62. by accident 63. Without doubt 六、完形填空 64. C 65. A 66. B 67. D 68. C 69. B 70. A 71. C 72. B 73. D 七、阅读理解 74. D 75. C 76. A 77. D 78. B 79. D 80. A 81. C 82. D 83. B 84. C 85. D 86. D 87. D 88. C 89. A 八、短文7选5(5选5等) 90. A 91. E 92. D 93. C 九、阅读与表达(问答式) 94. No,it isn't. 95. Noah Webster (did). 96. In 1800. 97. Because he wanted words to show more American style and easier to learn. 98. Different Spelling of Words Shows Different Identity of a Nation 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载