用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit9《I like music that I can dance to》(含答案解析)

2017届九年级英语人教新目标版单元训练:Unit9《I like music that I can dance to》(含答案解析)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  新人教
所属地区:  全国 上传时间:  2016/11/4
下载次数:  86 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  pIGY****@163.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:70KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit9 I like music that I can dance to 一、单项选择(共20小题;共20分) 1. One of the places of interest   are often visited is the Niagara. A. that B. what C. who D. where 2. I can't find the book   my mother bought me. A. who B. when C. which D. what 3. The gentlemen   are coming to my office tomorrow are my classmates many years ago. A. whom B. who C. those D. which 4. --- What kind of movies do you like? --- I like movies   can cheer me up. A. who B. what C. how D. that 5. There will be a stamp show in the museum   we visited last week. A. who B. when C. which D. what 6. --- Is the girl   is interviewing the manager of that company your friend? --- Yes, she is a journalist from CCTV. A. whom B. which C. who D. whose 7. --- Do you often watch Man and Nature on TV? --- Sometimes. It's an interesting program, but I   Sports News. A. prefer B. want C. know D. review 8. His latest movie has won high   from many people. A. prize B. price C. praise D. practice 9. In summer, there is plenty of rain for the grass to grow. A. enough B. many C. a few D. a lot 10. The little boy was wrapping the present   would be sent to his teacher. A. who B. / C. what D. that 11. One of the most interesting places in Yangzhou   are often visited by foreigners is the West Slender Lake. A. what B. who C. that D. / 12. --- Have you found the information about the famous people   you can use for the report? --- Not yet. I'll search some on the Internet. A. who B. what C. whom D. which 13. Mary Smith says she likes to have friends   are different from her. A. whose B. which C. who 14. His story is an amazing one   is filled with life challenges and great success. A. who B. whom C. that D. what 15. This is the dictionary   Mum gave me for my birthday. A. which B. what C. whose D. whom 16. Do you know the girl   is singing in the classroom? A. when B. who C. which 17. Her cousin   black tea to coffee. So she often goes to teahouses. A. prefers B. has C. likes D. drinks 18. All the leaders from SCO (上合组织) were full of   for the service they received in Zhengzhou on Dec. 14 and 15, 2015. A. attention B. courage C. praise D. energy 19. You should drink   hot water if you have a fever. A. a lot B. many C. lot of D. plenty of 20. I hate people   don't help others when they are in trouble. A. who B. which C. whose D. where 二、单词拼写(单句首字母填空)(共20小题;共20分) 21. So, how do you p   this play? 22. --- What's wrong with you, Tom? --- I have a p   in my head. 23. Miss. Tang has no s   of humour. We dislike her. 24. The way to the success isn't always s  . It's full of difficulties. 25. John likes drawing in his s   time after work. 26. The TV show didn't interest us much. It's boring, I s  . 27. Don't s   your head out of the window. It's very dangerous. 28. His teachers are full of p   for the progress he's making. 29. It's not easy to m   a foreign language. You should try your best. 30. The windows must be s   at night. 31. The famous band p   in China last year. 32. --- What's wrong with you, Wu Dong? --- I have a p   in my head. 33. Do you have the s   that you are loved by the public? 34. An iron cam make the clothes s  . 35. I usually listen to music in my s   time. 36. I s   this is right, but I am not sure. 37. It's rude to s   your chopsticks into your food. 38. Teachers should p   the children for their good homework. 39. He is a m   of the short story. 40. Shops in Guangzhou usually s   at 10 p.m. and open late in the morning. 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共20小题;共20分) 41. The TV show doesn't interest me very much. It's boring, I  (推断,料想). 42. Our car bowled along on the  (平坦的) country road. 43. What do you often do in your  (空闲的) time? 44. The  (负责人) want to have a meeting to discuss the problem. 45. Can you  (插入) the ruler into the hole? 46. A dolphin is very  (聪明) because it can act as people do. 47. Mei Lanfang first  (表演) Beijing Opera when he was ten years old. 48. We are  (主人) of ourselves. 49. It is a p  (可惜) to miss the wonderful football match. 50. Which color creates the feeling of  (悲哀). 51. You are  (认为) to be here on time. 52. The boy doesn't like  (平坦的) roads. 53. Amy's mother is busy doing her business, so she can't   (留出, 匀出) time for her daughter. 54. Zhang Yimou is one of the greatest  (导演) in the world. 55. He wanted to decorate his house, so he  (粘住) some pictures of the NBA on his bedroom wall. 56.  (聪明的) people cannot be led by the nose. 57. I will play the piano. What will you  (表演) in the Art Festival show? 58. The little dog is very sad, because it can't find its  (主人). 59. Oh, it's raining. We can't go to the cinema. What a  (可惜)! 60. Blue represent   (悲伤). 四、翻译(根据中文提示完成句子)(共10小题;共20分) 61. 我喜欢对人友好的动物。 I love animals     friendly to people. 62. 如果我是你的话,我就找个看起来很和蔼的人交流。(字数不限) If I were you, I'd like to talk to  . 63. 我妈妈偶尔步行去上班。         my mother goes to work on foot. 64. 我们必须坚持原则。 We must     the principle. 65. 我更喜欢在每周六晚上去游泳。 I       on Saturday evening. 66. 这是我曾经工作过的那个村子。(仅限3词) This is   I ever worked in. 67. 阿伦.罗尔斯顿是一位对登山很感兴趣的美国人。 Aron Ralston is an American man     interested in mountain climbing. 68. 我们偶尔出去吃饭。         we eat out. 69. 当有些人坚持只看一种电影的时候,我喜欢根据当天的感觉看不同的电影。 While some people     only one kind of movie, I like to watch different kinds depending on how I feel that day. 70. 比起收到钱,玛丽更愿意收礼物。 Mary       a gift rather than receive money. 五、完形填空(共10小题;共15分) Almost everyone has his own hobby. My hobby is reading. When I was young, I didn't have any hobbies. I always watched TV at home all day and my parents were 71   about me. One day, my father took me to my aunt's home. When I got there, I saw my cousin 72   in his room. I ran to him and said, "Reading books is so boring. Why not go out to play games? That's more 73  ." "I don't think so. Reading is really interesting, and also I can get a lot of 74   from my books." Then my cousin asked me some questions, but I couldn't 75   most of them. He was two years younger than me, but he knew much more. My face turned red. That day he told me many interesting stories. I 76   myself in his stories. From then on, I became interested in reading. Now I have a room 77   books. In my free time, I'm happy to be 78   and read the books. I do well in my subjects because of all the books I've read, and I'm especially good at 79  . I have won many prizes in writing contests(比赛). That makes me feel very 80  . 71. A. tired B. scared C. worried D. excited 72. A. read B. reading C. playing D. play 73. A. important B. enjoyable C. surprising D. comfortable 74. A. activities B. programs C. instructions D. knowledge 75. A. receive B. repeat C. answer D. follow 76. A. helped B. taught C. encouraged D. lost 77. A. full of B. short of C. opposite of D. fit for 78. A. special B. early C. different D. alone 79. A. writing B. English C. P. E. D. science 80. A. nervous B. sick C. proud D. sorry 六、阅读理解(共16小题;共32分) A Here are four students talking about their hobbies. Tom I'm twelve years old. I live in Madrid(马德里). I like doing karate(空手道) after school. It's fun. In the summer vacation, I go with the kids from my karate club to a carate camp. We learn karate and have fun together. Every year there is a karate competition in Madrid. Last year I went to the competition and won a gold medal. Maria I'm eleven years old. I come from Rome. I draw pictures all the time. I draw things for my friends: greeting cards and posters. Last week I went to the art museum and saw some famous pictures. It was great! Drawing is fun. It's easy: you only need paper and pencils. Roberto I'm eleven years old. I come from Brazil. I don't like sports very much, and I'm not very good at it. I like music. My hobby is playing the guitar. Sometimes I play at concerts with other kids. Last month a famous rock singer came to Brazil, and I went to the concert with my brother. It was cool! Rita I'm twelve years old and I live in Israel(以色列). I love dancing. It's my favorite hobby. I don't like ballet, but I like salsa(萨尔萨舞). I go to salsa lessons after school. The teacher is really good! At the end of the year, we had a salsa show. We had a lot of fun, and everyone said we were very good. We made a lot of money from the tickets. The money is to help sick children. 81. Last year Tom  . A. joined a karate club B. made a karate camp C. held a karate competition D. won the karate competition 82. Maria is as old as  . A. Tom B. Mary C. Roberto D. Rita 83. Last week Maria  . A. bought some paper and pencils B. went to the art museum C. drew some greeting cards and posters D. drew some pictures 84. Roberto does NOT do well in  . A. sports B. playing the guitar C. drawing pictures D. ballet 85. Which of the following ISN'T true? A. In summer vacation, Tom goes on a karate camp. B. Maria thinks drawing is fun and easy. C. Roberto's brother is a famous rock singer. D. Rita helped sick children with the money they got from the salsa show. B Good morning. The program today is about music. The word "music" comes from the Greek word "muse". The Muses are the goddesses of the arts. The Music is only one of the arts. It is like the spoken language, but it uses sounds. Today's program brings together music from different concerts of the world. Who invented music? Who sang the first song? No one knows exactly the answers to these questions. But we know that music plays an important part in almost everyone's life. Babies and young children love to hear people singing to them. When they are a little older, they like to sing the songs they have heard. When children go to school, their world of music grows. In the middle grades, students take music lessons. When they reach high school, they become interested in listening to pop music. The records we have chosen for you today are from American country music, Indian music, pop music and so on. Music has meaning for everyone. It can make people happy or it can make them sad. In this program we shall study the language of music. We shall be trying to find out more about how music works. We shall try to find out how music says what people feel. Now, here comes the music today, I shall explain why they are all good music. 86. The first paragraph is mainly about the  . A. styles of music B. history of music C. taste of music D. knowledge of music 87. Which is NOT the purpose of this music program? A. To study the language of music . B. To learn more about the music. C. To give a complete background to the music. D. To give people some music to listen to. 88. The speaker is probably  . A. a host B. a singer C. a dancer D. a teacher C Earthquakes happen without warning(前兆). They can happen any time of a day, at any point during the year. When an earthquake is happening, you should know what you should do or not do. Do NOT go outside. You could get injured from falling glass or parts of buildings. If you are outside, stay away from buildings and power lines(输电线). Stay under a desk, table, or other strong furniture. Hold on to it. Or stay in a corner of the building. Cover your face and head with your arms and cover your mouth with a towel or clothing. Stay inside until shaking stops and it is safe to go outside. Keep away from windows, pictures or advertisements on the wall or the building, and anything else that could fall and hurt you. Most people get injured by falling things during an earthquake, not by the shaking itself. Also keep away from a fire. You could fall down and burn yourself on the fire. If you are driving when an earthquake happens, stop the car if it's safe. Stay inside your car until the earthquake stops, and don't drive near bridges. Try not to stop by power lines or trees. These could fall and hurt you. 89. It isn't safe for you to   while the earthquake is happening. A. run out of the building B. stay in a corner of the building C. cover your head with your arms D. cover your mouth with a towel 90. From this passage, we know   A. many people fear earthquakes. B. earthquakes may happen at any time. C. we can't save ourselves in an earthquake. D. people never get injured in earthquakes. 91. The best title for this passage should be "  ". A. How Earthquakes Happen B. How to Drive a Car C. What We Should Do in Earthquakes D. Why Earthquakes Happen D There is a sign at a Korean university asking tourists not to step into the grass to take photos. The sign is not written in Korean or English; it is written in Chinese. These signs, and signs in other countries warning Chinese tourists about their behavior, have shamed many Chinese who worry about the image of the country. Over 70 million Chinese tourists made overseas trips last year and spent $102 billion, more than the $84 billion spent by American and German tourists. For many Chinese tourists, it was their first trip abroad and they didn't know about foreign ways. And some of these tourists took their bad habits from China with them. Wang Yang, a Chinese deputy prime minister (国务院副总理), said, "They (the tourists) speak loudly in public, carve words or numbers on tourist attractions, cross the road when the traffic lights are still red and spit anywhere. It damages(毁坏) the image of the Chinese people and has a very bad influence." Before you travel to a foreign country, it's important to learn some things about the country and its culture. You are guests in the country and it's important to respect(尊重) your hosts. As more and more Chinese visit foreign countries, their behavior will certainly change and those shameful signs will, hopefully, disappear. 92. The sign at a Korean university is written in  . A. Chinese B. English C. Korean 93. How do many Chinese feel about the signs? A. Proud. B. Interested. C. Shameful. 94. The underlined word "image" probably means "  " in Chinese. A. 形象 B. 热情 C. 财富 95. The passage is written to  . A. order the Korean university to clean up signs with Chinese words B. advise the overseas Chinese tourists to change their behavior C. ask Chinese people not to spend too much money traveling abroad 96. What would be the best title for the passage? A. Signs Shame Overseas Chinese Tourists B. Foreign Culture Makes Bad Influence C. Foreign Countries Attract Chinese Tourists 七、短文7选5(5选5等)(共5小题;共10分) The most important thing that you should pay highest attention to during your travels is traffic safety. The following are some important tips for keeping you safe: ● Walk on the sidewalk. 97.   Stop walking and stand on one side of the sidewalk if you want to read a book, a magazine, a newspaper or a map when walking. ● It is the safest to take the bicycle path when cycling and the traffic rules must be obeyed. 98.   Please pay attention to people who go across the road on foot. 99.   Make sure your bicycle is safe and has no operating problems before you leave. ● Fastening your seat belt especially when on the expressway, and this may save your life in an accident. 100.   Try to chat with others or look at the scenery outside the window. ● Find out something about the road conditions and make sure you have your seat belt fastened at all times. 101.   Do not speed and do not park your car freely. Find out something about the different traffic rules in different countries. In China, the traffic keeps to the right. A. Do not carry luggage between you and the bike ahead. B. Pay attention to your luggage and thieves in the stations. C. Do not drive if you are sleepy or after drinking. D. Do not sleep, even if you are very tired. E. Watch for the traffic when crossing the road. F. Be more careful at rush hour. 八、阅读与表达(问答式)(共5小题;共10分) Jack was going to graduate from college. For many months he loved a beautiful sports car very much, and he knew his rich father could afford it. On the graduation day, the father called him into his study. He gave his son a beautiful gift box. Jack opened the box and found a copy of the Bible with his name on it. Angrily, he shouted to his father, "With all your money you give me a copy of the Bible?" He left the Bible, and then left the house quickly. Many years passed and Jack was very successful in business. He had a beautiful home and a wonderful family. One day he received a telegram(电报) telling him his father passed away in a traffic accident. He needed to come home at once and take care of things his father left. In his father's study, he found the Bible. With tears, he opened the Bible and began to turn the pages. As he was reading, a car key dropped from the back of the Bible. It had a note with the sports car salesman's name. On the note was the date of his graduation, and the words "...PAID IN FULL (已付全款)". 根据短文内容,完成下列小题。 102. What did Jack ask his father to buy for him?           103. What did Jack do after he left the Bible?           104. What does the underlined phrase "passed away" mean in English?           105. Did the father want to give Jack a surprising gift on his graduation day?           106. How do you think Jack felt when he saw the note?           答案 一、单项选择 1. A 2. C 3. B 4. D 5. C 6. C 7. A 8. C 9. A 10. D 11. C 12. D 13. C 14. C 15. A 16. B 17. A 18. C 19. D 20. A 二、单词拼写(单句首字母填空) 21. perform 22. pain 23. sense 24. smooth 25. spare 26. suppose 27. stick 28. praise 29. master 30. shut 31. performed 32. pain 33. sense 34. smooth 35. spare 36. suppose 37. stick 38. praise 39. master 40. shut 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 41. suppose 42. smooth 43. spare 44. directors 45. stick 46. intelligent 47. performed 48. masters 49. pity 50. sorrow/sadness 51. supposed 52. smooth 53. spare 54. directors 55. stuck 56. Intelligent 57. perform 58. master 59. pity 60. sadness 四、翻译(根据中文提示完成句子) 61. that are 62. someone/somebody who looks friendly/kind 63. Once in a while 64. stick to 65. prefer to swim 66. the village that 67. who is 68. Once in a while 69. stick to 70. prefers to receive 五、完形填空 71. C 72. B 73. B 74. D 75. C 76. D 77. A 78. D 79. A 80. C 六、阅读理解 81. D 82. C 83. B 84. A 85. C 86. D 87. C 88. A 89. A 90. B 91. C 92. A 93. C 94. A 95. B 96. A 七、短文7选5(5选5等) 97. E 98. F 99. A 100. D 101. C 八、阅读与表达(问答式) 102. A sports car. 103. He left the house quickly. 104. It means“died”, 105. Yes. /Yes,he did. 106. Sorry/Surprised/Sad. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载