用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit1 Section B(鲁教版下册含答案)

2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit1 Section B(鲁教版下册含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  鲁教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/9/21
下载次数:  17 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  gspe****@sina.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:49KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 1 Do you want to watch a game show? - Section B 一、翻译(单词短语翻译)(共33小题;共33分) 1. meaningless   2. action   3. 动画片;卡通片   4. 文化;文明   5. famous   6. appear   7. 开始变得;变成   8. 富有的   9. successful   10. might   11. 主要的,最重要的   12. 原因;理由   13. common   14. film   15. 不幸的;不吉利的   16. 失去,丢失   17. girlfriend   18. ready   19. 简单的,易做的   20. 陆军,陆军部队   21. character   22. 动作影片   23. 准备好做某事   24. 装扮;乔装打扮   25. 代替;替换   26. 干得好   27. the mouse with round ears   28. come out   29. the cartoon with music   30. one of the main reasons   31. face danger   32. a symbol of…   33. try one's best   二、翻译(根据中文提示完成句子)(共7小题;共7分) 34. 我想看新闻是因为它有教育意义。 I     news because it is  . 35. 80多年以前,他第一次出现在动画片中。 Over 80 years  , he first     in the cartoon. 36. 在20世纪30年代,他制作了87部米老鼠卡通片。      , he made 87 cartoons with Mickey. 37. 米老鼠就像一个普通人。 Mickey     a common man. 38. 米老鼠经常遇到像失去家园或女朋友之类的许多问题。 Mickey often had many problems       his house or girlfriend. 39. 在1978年,米老鼠成为在好莱坞星光大道上拥有一颗星星的第一个卡通人物。   1978, Mickey   the first cartoon character to have a star   the Hollywood Walk of Fame. 40. 现在的卡通片通常不像米老鼠那样简单。 Today's cartoons are usually not   simple   Mickey Mouse. 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共10小题;共10分) 41. I think the old people don't like  (动作) movies. 42. --- Can you tell me the  (原因) why he was late for work? --- Of course. Let me tell you. 43. Hu Ge is a  (著名的) actor. He acted many good roles. 44. We all know that Jackie Chan is a very  (成功的) actor. He did a good job. 45. In the accident, he lost his parents. He is  (不幸的). 46. --- We can't find her here and there. --- She may be  (迷路的). We should ask for help. 47. The twins have many things in  (共同的,共有的)。 48. The work is  (易做的). Children can do it by themselves. 49. Most of the students are  (准备好的) to study hard this term. 50. We have learned a lot about Chinese  (文化) in the last few years. 四、选词填空(句子选词填空)(共6小题;共6分) can't stand loves don't like think of doesn't mind dresses up did a good job 51. My grandfather likes wearing fashionable clothes. He   what young people   him. 52. The old   rock music. They think it's noisy. 53. We know that Li Yugang   like a woman. He sings very well. 54. Her sister   soap operas. Those are her favorite. 55. I   to go shopping with my mother. It's crowded in the store. 56. Su Youpeng   in the movies. So he is my favorite movie star. 五、单项选择(共11小题;共11分) 57. Try your best   with your parents, and they will understand your decision. A. to talk B. talk C. to play D. play 58. --- The movie Breakup Buddies (心花路放) is wonderful. --- I don't think so. I think it's  . A. fantastic B. funny C. enjoyable D. meaningless 59. Han Ming is a helpful boy. He is ready   anything for others. A. do B. to do C. doing D. does 60. --- When will your new book  ? --- It has not been decided yet. A. find out B. come out C. look up D. set up 61. --- I   the chance(机会) to watch the 2014 Youth Olympic Games (青奥会). --- Me, too. We missed the wonderful games. A. got B. took C. lost D. decided 62. --- Excuse me, is this the right way to Children's Park? --- Sorry, I'm not sure. But it   be. A. might B. must C. need D. can 63. --- Yan Hui was ill yesterday. I think you can   to day. --- OK. I will try to finish the work. A. take her place B. take place C. in the place of D. in the first place 64. During the World Cup, a large number of soccer fans fly to Brazil. It has   a great place for fans to have fun. A. made B. kept C. become 65. Overseas experience may help make our life  . So why not try to study abroad? A. usual B. useful C. successful D. traditional 66. I usually eat breakfast at 6:00 a.m.   Sunday morning. A. at B. in C. on D. for 67. --- What do you   the story? --- It's boring. A. think of B. like C. get to D. tell 六、适当形式填空(单句适当形式)(共5小题;共5分) 68. He made many popular cartoons. He became very  (success). 69. One of the main  (reason) is that he listens to the teacher carefully in class. 70. He had many problems such as  (deal) with the relationship with classmates in school. 71. He is usually the first student  (get) to school in his class. 72. No one is  (famous) than Mickey with two big round ears. 七、按要求转换句型(共5小题;共10分) 73. What do you think of the TV shows? (改为同义句)   do you the   TV shows? 74. Does his brother love the game? (改为肯定句)   brother   the game. 75. I like talk shows best. (对划线部分提问)       TV shows do you like best? 76. My father likes playing basketball because it's relaxing. (对划线部分提问)     your father   playing basketball? 77. I think the old people can be beautiful. (改为同义句) I don't think the old people     beautiful. 答案 一、翻译(单词短语翻译) 1. 毫无意义的,意思不明确的 2. 行动 3. cartoon 4. culture 5. 著名的,出名的 6. 出现 7. become 8. rich 9. 获得成功的,有成就的 10. 可能,可以 11. main 12. reason 13. 普通的,常见的 14. 电影 15. unlucky 16. lose 17. 女朋友 18. 愿意的,准备好的 19. simple 20. army 21. 人物,角色 22. action movie 23. be ready to do sth. 24. dress up 25. take one's place 26. do a good job 27. 长着圆耳朵的老鼠 28. 出版,面试 29. 带音乐的卡通片 30. 主要的原因之一 31. 面对危险 32. ……的象征 33. 尽力 二、翻译(根据中文提示完成句子) 34. want to watch, educational 35. ago, came out 36. In the 1930s 37. was like 38. such as losing 39. In, became, on 40. as/so, as 三、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 41. action 42. reason 43. famous 44. successful 45. unlucky 46. lost 47. common 48. simple 49. ready 50. culture 四、选词填空(句子选词填空) 51. doesn't mind, think of 52. can't stand 53. dresses up 54. loves 55. don't like 56. did a good job 五、单项选择 57. A 58. D 59. B 60. B 61. C 62. A 63. A 64. C 65. C 66. C 67. A 六、适当形式填空(单句适当形式) 68. successful 69. reasons 70. dealing 71. to get 72. more famous 七、按要求转换句型 73. How, like 74. His, loves 75. What kind of 76. Why does, like 77. can't be 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载