用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit3 Self Check(鲁教版下册含答案)

2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit3 Self Check(鲁教版下册含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  鲁教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/9/21
下载次数:  13 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  VuZe****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:51KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 3 Will people have robots? - Self Check 一、翻译(单词短语翻译)(共9小题;共9分) 1. already   2. robot   3. 建筑物   4. pollution   5. 洁净的空气   6. fly up into the sky   7. 淡水   8. free time   9. 努力学习   二、翻译(根据中文提示完成句子)(共5小题;共5分) 10. --- 你有少许的空闲时间吗?我有事想和你谈一下。 --- 是的,我有空。 --- Do you have a little    ? I want to talk about something with you --- Yes, I do. 11. 我想四年以后我会上高中。 I think I will be in a senior high school   four  . 12. 习近平在上海的讲话使我们坚信祖国将越来越强大。 Xi Jinping's speech in Shanghai makes us believe China will be      . 13. 对于所有这一切,可能会有一种解释。       that there's an explanation for all this. 14. 没有什么好怕的,天不会塌下来。 There's nothing to be afraid of. The sky won't    . 三、适当形式填空(单句适当形式)(共5小题;共5分) 15. There is a tall  (build) in front of the supermarket. 16. I think there will be  (little) pollution and  (many) people in the future. 17. I think  (human) will have more free time in the future. 18. He thought it was  (impossibly) that she would come back in March, 2015. 19. --- I think the CCTV Spring Festival Gala of 2015 was wonderful. --- I  (agree) with you. It was boring. 四、单项选择(共19小题;共19分) 20. It's easy   us   plant more trees here. A. for; for B. to; for C. for; to D. to; to 21. You don't need to pay for the drink, because it's   today. A. useful B. true C. busy D. free 22. They usually go shopping   their lunch break. A. against B. among C. between D. during 23. --- What a heavy rain! Will it last long? ---  . We are getting into the rainy season now. A. Of course not B. l don't think so C. That's impossible D. I'm afraid so 24. There   a great concert in the theater next Saturday evening. A. will be B. will have C. has D. is going to have 25. --- What are you going to do   the winter holiday? --- I'm going to read some books and take a trip. A. for B. at C. during D. to 26. They want to fly   the sky. But it's too difficult. A. up in B. in up C. up into D. into up 27. --- Don't you think there are too many cars on the road? --- I really think so. If there are   people driving, there will be   pollution. A. fewer; less B. less; fewer C. less; less D. fewer; fewer 28. Yesterday   people came to the town to watch the car race. A. hundreds B. hundred C. hundreds of D. hundred of 29. Mike gets up at six o'clock in the morning. His sister gets up even   . A. early B. earlier C. earliest D. harder 30. --- Will there be more trees in the future? ---   The trees will become fewer than before. A. Yes, there will. B. No, there won't. C. No, they won't. D. No, there aren't. 31. I think he will come back   three days. A. in B. for C. during D. after 32. --- What are you going to do tonight? ---  . A. I'm going by bus B. l'm going to do homework C. We're going to the park 33. We are glad to hear that the Greens   to a new flat next week. A. moved B. moved C. will move D. have moved 34. This term   over. The summer vacation is coming in two weeks. A. is B. was C. has been D. will be 35. Please wait. She   to you in a few minutes A. talk B. talked C. have talked D. will talk 36. Mr. Wang has left for Guangzhou. He   a speech there in two days. A. gives B. gave C. will give D. has given 37. I'm busy now. I   to you after school this afternoon. A. talk B. talked C. will talk D. have talked 38. --- Have you ever been to the Great Wall's? --- Not yet. I   it this year. A. visited B. have visited C. was visiting D. will visit 五、排序题(连词成句)(共5小题;共5分) 39. less, in, will, years, there, pollution, he, 100  . 40. won't, he, any, there, money, paper  . 41. will, these, time, more, leisure, he  . 42. the, which , win, World, country, will, next, Cup  ? 43. think, you, weather, what, the, do, like, will, be, tomorrow  ? 六、按要求转换句型(共5小题;共10分) 44. There is little rain here. (用in the future改写句子)       little rain here in the future. 45. Will people travel on the moon? (作肯定回答)  ,    . 46. The students will be back tomorrow. (改为否定句) The students     back tomorrow. 47. Mr. Green will study Chinese at home in the future. (改为一般疑问句)   Mr. Green   Chinese at home in the future? 48. Will he go for a trip next week? (作否定回答)  ,    . 七、单项选择(共17小题;共17分) 49. We must try to do the work better with   money and   people. A. little; fewer B. fewer; less C. less; fewer D. les; few 50. --- Do you often go shopping with your sister? --- No,  . I don't like shopping at all. A. never B. sometime C. always D. usually 51. It takes   one hour   English every day. A. I; read B. me; read C. me; to read D. I; to read 52. Every year there are   people coming to visit our school. A. hundreds B. hundreds of C. hundred 53. Chinese food is   British food. It's true. A. different with B. different from C. the same like D. the same as 54. --- Will there be more tall buildings in 50 years? ---  . A. Yes, there is B. No, there won't C. No, they won"t 55. "There   a meeting next Monday." means "They   a meeting next Monday." A. will be; will be B. will have; will have C. will be; will have D. will have; will be 56. If' there are   trees, the air in the city will be   cleaner. A. less; more B. more; more C. more; Iess D. more; much 57. --- Is it a beautiful place? --- Yes. It is the home to   birds. A. six hundreds B. six hundreds of C. hundred of D. hundreds of 58. ---   will your brother come back? --- I'm not sure. Maybe in a week. A. When B. How C. Whether 59. What happens when you hear a strange noise at night or find a big spider in the corner of your bedroom? It often makes us  . A. jump B. to jump C. jumping D. jumped 60. --- Listen! There   someone   at the door. --- It must be your sister. A. is; knocking B. is; knock C. are; knocking D. are; knock 61. --- What's your plan for your vacation? --- We   to Hong Kong for a visit. A. were flying B. have flown C. will fly 62. When he arrived at the airport, Lee Minho found that   fans were waiting for him there. A. hundred B. hundreds C. hundred of D. hundreds of 63. In the future I think cities will be crowded because there will be a lot   people. A. more B. fewer C. less D. many 64. --- Will there be schools in the future? ---  . I think that students will study at home on the Internet. A. Yes, there will B. No, there won't C. No, there isn't 65. --- What are you doing? --- I'm   the key to the door. A. finding out B. looking after C. looking for 八、阅读与表达(问答式(含翻译))(共5小题;共10分) Robots are ①  . They have been into space, into oceans(海洋), and even into volcanoes(火山)! ②It's not hard to think of the future where robots will do everything humans do. In the future, robots might see, talk and walk like humans. Some scientists say you will even have robotic(机器人的) friends③几年以后. But if that happens, robots must be able to think and have emotions(感情). Scientists are making robots that can act like animals. "Today, robots are like actors—they may show emotions, but they don't feel them," Professor Steels says, "I want to change ④that." "Robots will be more like humans in the future," Professor Steels says. But most of them will still only do jobs humans can't do, or don't want to do. Robots never get bored, tired or scared. So they are ⑤perfect for working in factories and dangerous places. 任务一:在①的空自处填人一个适当的词。 66.           任务二:改写②处划线的句子。 67.   of the future where robots will do everything people do   hard. 任务三:将画线部分③译成英语。 68.           任务四:画线④处的that指的是什么(不超过4个词)。 69.           任务五:将画线部分⑤译成汉语。 70.           答案 一、翻译(单词短语翻译) 1. 已经;早已 2. 机器人 3. building 4. 污染;污染物 5. clean air 6. 飞向天空 7. fresh water 8. 空闲时间 9. work hard at school 二、翻译(根据中文提示完成句子) 10. free time 11. in, years 12. stronger and stronger 13. It is possible 14. fall down 三、适当形式填空(单句适当形式) 15. building 16. less, more 17. humans 18. impossible 19. disagree 四、单项选择 20. C 21. D 22. D 23. D 24. A 25. C 26. C 27. A 28. C 29. B 30. B 31. A 32. B 33. C 34. D 35. D 36. C 37. C 38. D 五、排序题(连词成句) 39. There will be less pollution in 100 years. 40. There won't be any paper money. 41. There will be more leisure time. 42. Which country will win the next World Cup? 43. What do you think the weather will be like tomorrow? 六、按要求转换句型 44. There will be 45. Yes, they will 46. won't be 47. Will, study 48. No, he won't 七、单项选择 49. C 50. A 51. C 52. B 53. B 54. B 55. C 56. D 57. D 58. A 59. A 60. A 61. C 62. D 63. A 64. B 65. C 八、阅读与表达(问答式(含翻译)) 66. everywhere 67. To think, isn't 68. in a few years 69. robots don't feel emotions 70. 完美的 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载