用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit3 单元检测(鲁教版下册含答案)

2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit3 单元检测(鲁教版下册含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  鲁教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/9/21
下载次数:  11 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  Wkfo****@sina.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:101KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

单元检测 一、单项选择(共15小题;共15分) 1. --- Some people think robots will fight with humans. ---  . I think they will be friendly to us. A. I disagree B. I agree C. I think so D. That's a good idea 2. It's   for them to swim in the river. They should leave at once. A. safe B. dangerous C. simple D. happy 3. We can see many stars in the  . It will be a sunny day tomorrow. A. earth B. river C. sky D. hole 4. There   more visitors in Dongying this year because 2014 City Landscaping Exposition of Shandong Province (山东省城市园林绿化博览会) will be held here on September 1st. A. is B. are C. will be D. is going to have 5. I   the shops. Can I get you anything? A. go to B. went to C. have gone to D. am going to 6. With the development of modern industry, there will be   living space for wild animals. A. fewer and fewer B. less and less C. more and more D. bigger and bigger 7. --- What's your plan for the coming vacation? --- I   to Hong Kong to see my uncle. A. flies B. flying C. am flying D. flew 8. In this test, we're asked to write a passage of about  . A. 80-words B. 80-word C. 80 words D. 80 words' 9. --- I hope there   less pressure on us today. --- If so, we   enjoy a more pleasant life. A. is; can B. will he; can C. will he; should D. is; should 10. --- I need   to write   now. --- Here you are. A. two papers; in B. two pieces of paper; on C. two paper; on D. two pieces of paper; in 11. There are   people shopping in the new supermarket, because it is on sale. A. four hundreds B. four hundred of C. hundred of D. hundreds of 12. --- What's the   of the red hall? --- It is round. A. name B. shape C. color D. size 13. --- My new iphone 6 was lost on October 10, 2015. So I am   it now --- Oh, I think I can help you. A. look for B. find C. looking for D. finding 14. --- Let's play a part   the room. --- That sounds great! A. clean B. cleaning C. to clean D. in cleaning 15. --- I got a message saying my phone number won a prize worth $3,000. --- Too good to be true. Don't   it. A. do B. hold C. make D. believe 二、完形填空(共10小题;共15分) Life in the year 3044 is very different 16   life in the 21st century. We still do many of the things you do, but we do them 17  . For example, we now have e-friends to help us and keep our company. An e-friend is a machine that looks just 18   a human being. It can walk and talk and can do almost 19   we human beings can do. My e-friend is like me a lot and we have 20   fun together. It helps me 21   my homework and we often go swimming. It is programmed to take care of me if anything 22  , so I always feel safe when we are together. It can also send me messages, just like old-fashioned e-mails, and I download information from its memory. It's great 23   friend—I am never lonely and I always have someone to talk 24  . I would like to tell you more about life in the year 3044. Maybe 25   I will be able to travel back and visit you. 16. A. of B. from C. in D. with 17. A. different B. difference C. differently D. differences 18. A. like B. for C. at D. up 19. A. something B. anything C. nothing D. everything 20. A. many B. a number of C. a lot of D. the number of 21. A. with B. at C. on D. doing 22. A. will happen B. happens C. happened D. is going to happen 23. A. have B. having C. to have D. has 24. A. to B. ahout C. with D. both A and C 25. A. one day B. in one day C. after one day D. with one day 三、阅读理解(共10小题;共20分) A Mr. Robin(知更鸟) had his house in a tree. His four baby robins lived in it. They grew very fast. Soon the house was too little for them. "It is time for you to fly," said Mr. Robin. "Oh, we can not fly," said the baby robins. "You can, if you try," said Mr. Robin. A robin tried. He flew into a tree. "Oh, how interesting!" said the little robin, "I like to fly. See me go!" Then the other robins tried. In a little while they could all fly. The robins could fly, but they could not sing. "No, dad, we can not sing." "You can, if you try. Hear the other birds sing. Look at the pretty flowers and the blue sky. Then you will want to sing. Hear me sing to you. Now sing for me." One little robin sang. Then they all sang. A little girl came by. "Wow, hear the birds sing!" she said, "How happy they are!" 26. How many baby robins lived in the house? A. 3. B. 4. C. 6. D. 7. 27. What did Mr. Robin ask his babies to do first? A. To fly. B. To jump. C. To look for food. D. To build houses. 28. How did the little robin feel when he flew into a tree? A. Interested. B. Bored. C. Tired. D. Worried. 29. What else did the baby robins learn to do? A. To have dinner. B. To take a trip. C. To have a party. D. To sing. 30. What did the girl think of the birds? A. They were poor. B. They were rude. C. They were happy. D. They were sad. B Tomorrow is Saturday. I have no classes and my parents aren't going to work. But my family are going to be very busy. Tomorrow my mother is going shopping. My father and I are going to visit my grandparents. On Sunday, my family are going to Zhongshan Park by car. We're going to have a picnic there. We're going to have a nice weekend. 31. What day is it today? It's  . A. Friday B. Saturday C. Sunday D. Wednesday 32. Do I have to go to school tomorrow? A. No, I can't. B. No, I don't. C. No, I can. D. Yes, I can. 33. What are my family going to do on Sunday? A. Go shopping. B. Visit grandparents. C. Have a picnic. D. Have a trip. 34. What are they not going to do on the weekend? A. Go to work. B. Visit grandparents. C. Have a picnic. D. Go to the park. 35. How is their weekend? A. Busy. B. Busy and nice. C. We don't know. D. Boring. 四、补全对话(选择)(共5小题;共10分) A: Hi! Mary. 36.   B: I think 37.   People don't need to do chores. A: Will kids go to school? B: No, they won't. 38.   A: Wonderful! I hate to go to school. I have to get up early. 39.   B: No, they won't. Everything will be free. A: Will people have more free time to relax? B: 40.   A. They'll study at home on computers. B. Will people use money? C. What do you think our life will be like in the future? D. Of course, they will. E. people will have robots in their houses. F. People won't use money. G. Who do you think will do chores in the future? 五、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共3小题;共3分) 41. My dream is to be a  (科学家) in the future and I hope it will come true. 42. It's  (不可能的) to master English if you don't have enough practice. 43. Most people have a  (机器人) to help them in their homes. 六、单词拼写(单句首字母填空)(共2小题;共2分) 44. There is less air p   in Suzhou than in other cities of China. 45. 2000 years ago, people didn't use p   money. 七、适当形式填空(单句适当形式)(共5小题;共5分) 46. Who  (teach) us English next year? 47. People will have more free time so they'll probably have  (many) vacations. 48. We will  (probable) have a school trip next week. 49. The old buildings are too  (danger) for them to live in. 50. --- We should go to the park by bus. --- I  (agree)with you. We should take the train. 八、选词填空(短文选词填空)(共10小题;共10分) traveling different longer fast least won't subjects dangerous it holidays Do you know what the life in the future will be like? It will be 51.   from life today. Many changes(变化) will happen. But what will the change be? The population is growing 52.  . There will be many people in the world and most of them will live 53.   than people live now. Computers will be much smaller and more useful, and there will be at 54.   one in every home. And computer studies will be one of the important 55.   in schools then. People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports, watching TV and traveling. 56.   will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for 57.  . There will be changes in our food, too. There will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive. Maybe no one will eat 58.   every day. Instead(代替), they will eat more fruits and vegetables. Maybe people will be healthier. Robots will do 59.   and hard work. Many people 60.   have enough work to do. This will be a problem. 九、阅读与表达(问答式(含翻译))(共5小题;共10分) We have some robots today, but people are still very busy. So I hope there will be more advanced(先进的) robots ①in the future. They will be in different shapes ②Some will come into everyone's home. They can sweep the floor, clean the table, wash clothes and do other housework for us. They will also help care for babies or old people. They will be our best friends. If we have a robot, we will have more free time, so we can go sightseeing in many other places at that time. Robots in the future can help people a lot. They can work on a computer today—help us study English, send and receive emails and do homework. ③Some years later robots can walk with two legs. So it can go cycling or have a walk with us. ④Do you want  (have) a robot in the future? 任务一:从文中找出与下句意思相近的句子。 61. Robots will do a lot of things for people.           任务二:将①处进行词组翻译 62.           任务三:②处的Some指的是什么?(用英文回答) 63.           任务三:将③处变为否定句 64.           任务四:在文中的第④处用所给词的正确形式填空。 65.           十、作文(共1小题;共25分) 66. 随着时代的发展,我们的生活将会发生许多变化同学们可结合图片,发挥想象,展望未来的生活,以Life in the Future为题,用英文写一篇80词左右的短文。 参考词汇:pill药片;spaceship宇宙飞船;machine机器 Life in the Future I believe there will be big changes in our daily life. For example, _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案 一、单项选择 1. A 2. B 3. C 4. C 5. D 6. B 7. C 8. C 9. B 10. B 11. D 12. B 13. C 14. D 15. D 二、完形填空 16. B 17. C 18. A 19. D 20. C 21. A 22. B 23. C 24. D 25. A 三、阅读理解 26. B 27. A 28. A 29. D 30. C 31. A 32. B 33. C 34. A 35. B 四、补全对话(选择) 36. C 37. E 38. A 39. B 40. D 五、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 41. scientist 42. impossible 43. robot 六、单词拼写(单句首字母填空) 44. pollution 45. paper 七、适当形式填空(单句适当形式) 46. will teach 47. more 48. probably 49. dangerous 50. disagree 八、选词填空(短文选词填空) 51. different 52. fast 53. longer 54. least 55. subjects 56. Traveling 57. holidays 58. it 59. dangerous 60. won't 九、阅读与表达(问答式(含翻译)) 61. Robots in the future can help people a lot. 62. 在将来 63. Some robots 64. Some years later robots can't walk with two legs. 65. to have 十、作文 66. One possible version: Life in the Future I believe there will be big changes in our daily life. For example, when we're hungry, we don't need to cook in a hurry. Just take some pills, and everything will be OK. When we're free, we can go anywhere by spaceship. It's easy to be a visitor then. And of course, if we want to see what it's like under the sea, just travel down there with a new machine. Maybe there are lots of cities and people there. I think it'll be very easy to travel anywhere, not only in our world but also in space and in the deep sea. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载