用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit4 单元检测(鲁教版下册含答案)

2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit4 单元检测(鲁教版下册含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  鲁教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/9/21
下载次数:  19 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  Hpdz****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:149KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

单元检测 一、单项选择(共15小题;共15分) 1. ---   on the TV, Jim. I'd like to watch the evening news. --- OK, Dad. A. Turn B. Turns C. Turning D. To turn 2. --- Our class will have a party   the evening of June 30th. Would you like to come? --- Yes, I'd love to, but I'm going to visit my grandparents in Dalian. A. in B. on C. at 3. Don't   the radio. The baby is sleeping now. A. turn off B. turn on C. turn over D. turn down 4. --- The kid is clever. He   the banana first before he ate it. Do you drink so? --- Yeah, I agree with you. A. peeled B. cut up C. boiled D. put 5. ---   is your new iPhone 6? It must be dear. --- It's¥5880. A. How many B. How much C. How long D. How often 6. What do western people eat on Thanksgiving Day? A. B. C. D. 7. The small bottle is full   liquid(液体) and he covered it   the lid(盖子). A. with; for B. with; with C. of; with D. with; by 8. She will make a banana milk shake. She needs three bananas, a bag of milk and two  . A. spoon of honey B. spoons of honeys C. spoons of honey D. spoon of honeys 9. Would you like to add   to the salad? A. many more honey B. many honeys C. more honey D. much honeys 10. --- What can I do for you? --- Please   two apples and then  . A. peel; cut them up B. peel; cut up them C. get; cut up them D. gets; cut them up 11. --- Do you know the latest information about Flight MH370? --- I've no idea. Let's   the TV to watch the news programme. A. turn on B. turn down C. turn up D. turn off 12. --- I want to   some sugar   the coffee. --- Sorry, we don't have any sugar. What about honey? A. added; to B. added; in C. add; to D. add; in 13.   play with fire.   with fire is dangerous. A. Don't; Playing B. Not; Playing C. Don't; Play D. Not to; To play 14. --- You can cut up these vegetables at first, then you have to  . --- Yeah, l see. Thanks. A. mix they up B. mix up they C. mix them up D. mix up them 15. --- Let's make fruit salad. ---  . A. No, I'm not B. Thank you C. That's all right D. That's a good idea 二、完形填空(共10小题;共15分) My son likes sandwich very much. So I told the story about sandwich yesterday. The word "sandwich" is an English word. Sandwich was an English 16  . He lived in England about two hundred years ago. Sandwich had a lot of 17  . He was very rich(富有的). But he liked 18   cards for money. He often played 19   day and night. 20   day he played for twenty-four hours without stopping. He did not 21   the card table to cat. He asked his man to 22   him some meat and 23  . So he put some meat between two pieces of bread. He did not want to stop 24   playing cards. From the name of this man, Sandwich, we have the word "sandwich" 25   After this, my son was very excited and asked me to teach him how to make it. 16. A. woman B. man C. place D. book 17. A. money B. food C. bread D. cards 18. A. making B. keeping C. playing D. selling 19. A. every B. only C. one D. all 20. A. One B. Some C. Next D. This 21. A. hold B. leave C. put D. show 22. A. use B. take C. bring D. throw 23. A. milk B. tea C. fruit D. bread 24. A. before B. when C. after D. because 25. A. in shops B. at school C. today D. this year 三、阅读理解(共10小题;共20分) A People in different places have very different ideas about what to eat. In our country, for example, people from the south like to eat rice while people in the north love dumplings or noodles. In Hunan or Sichuan, hot food is people's favorite; however, people in Shanghai or Suzhou eat sweet dish almost every day. But even if people live in the same part of the country, their tastes(口味) are not always the same. Old people and young ones have different tastes; men and women also have their different preferences(喜好). In a restaurant, some customs order thick and heavy soup, while others drink thin and clear one. A few people only eat vegetables. They do not eat fish or chicken at all! So it is not easy for restaurants to meet the needs of all customers(顾客). To make more money, the restaurants in cities try their best to cook different kinds of foods. 26. What do people from the south like to eat? A. Noodles. B. Dumplings. C. Rice. D. Bread. 27. What kind of food do you think He Jiong in the TV program The Happy Camp perhaps(可能) likes to eat? A. Hot food. B. Sweet food. C. Salty food. D. Cold food. 28. Do people in the same part always have the same tastes? A. No, they don't. B. Yes, they do. C. Sorry, I don't know. D. Yes, of course 29. Is it easy for restaurants to meet the needs of all customers? A. Yes, it is. B. No, it isn't. C. Yes, it isn't D. No, it doesn't. 30. Why do restaurants try their best to cook different kinds of foods? A. To make more money. B. To meet more people. C. To be good at cooking. D. To get enough customers B Whole Wheat(小麦) Apple Pancakes What you need: 2 cups pf whop wheat flour(面粉) 1/2 teaspoon of salt 2 eggs 1/4 cup of vegetable oil 2 large apples 1 cup of butter DIRECTIONS: In a large bowl, stir(搅拌) the flour and salt. Put eggs, oil and apples into the flour. Heat a large pan over medium heat. Put a large teaspoon of hatter(血糊) onto the pan and cook until the batter becomes dry. Then flip the pancake and cook until it becomes Drown on the other side. When both sides have a light brown color, the pancake is ready. Heat the butter over medium heat and add it to the pancake. It makes the pancake taste more delicious. 31. The passage tells us how to make  . A. bread. B. pancakes. C. hamburgers. 32. How much vegetable oil do you need? A. 1 cup. B. 1/2 teaspoon. C. 1/4 cup. 33. To make whole wheat apple pancakes, you need the following things EXCEPT(除了)  . A. milk B. salt C. butter 34. What's the right order of making pancakes? ① Put eggs, oil and apples into the flour. ② Cook the batter. ③ Stir the flour and salt. ④ Heat the pan. A. ③①②④ B. ③①④② C. ①②③④ 35. What does the underlined word "flip" mean in Chinese? A. 切碎 B. 爆炒 C. 翻动 四、选词填空(句子选词填空)(共5小题;共5分) tomato make need mix check 36. You should   together flour, eggs and water to make bread. 37. The conductor   the tickets just now. 38. Thank you for   the model plane for me. 39. Come on! The old man over there   our help. 40. --- Would you like to drink   juice? --- No, thanks. 五、根据句意完成句子(共5小题;共5分) 41. We need to buy a cup of  . 42. I think   are the most popular fruit in summer. 43. She put one spoon of   into the soup. 44. Would you like to drink some  ? 45. Eating too many   is bad for our teeth. 六、翻译(根据中文提示完成句子)(共5小题;共5分) 46. 我觉得是告诉他真相的时候了。 I think       tell him the truth. 47. 请把瓶子装满水。 Please   the bottle   water. 48.     (多少) students are there in your class? 49. 接下来,让我们往碗里倒一些汤。 Next, let's   some soup   the bowl. 50. 汤姆,请剥三个香蕉并把它们切碎。 Tom, please peel three bananas and      . 七、选词填空(短文选词填空)(共20小题;共20分) A teaspoon peel pour they turn on make finally how many how much into A: Let's make an orange milk shake. B: All right. 51.   oranges do we need? A: Six. B: What other things do we need then? A: We need some yogurt, cinnamon and the blender. B: 52.   yogurt do we need A: Two cups. B: What about cinnamon? A: Two 53.  . B: Anything else(其他的)? A: That's all. Now let's begin to 54.   an orange milk shake. B: Can you tell me the instructions? A: Sure. 55.   the oranges and cut 56.   up. Then put them in the blender. Next 57.   the yogurt and put the cinnamon 58.   the blender. 59.  , 60.   the blender. B pour butter add be mix teaspoon check cut delicious turn into how Dear Maria, How is it going? I am in a middle school here. There 61.   thirty classes in this school. I'm in Class 3, Grade 8. Yesterday I had a bowl of noodles with 62.   soup in a restaurant. After the meal, an old man taught me 63.   to make this kind of soup. Now let me tell you how to make it. First, 64.   up two onions and three tomatoes. Heat about three teaspoons of 65.   in a pan and then put the onions and tomatoes in it. 66.   them up and cook for about 5 minutes. Next, 67.   some water to it. After it boils, whisk(搅拌) two eggs and pour them 68.   the pan. After one or two minutes, add one 69.   of salt. Now the soup is OK. Finally, 70.   the soup over the noodles. How delicious! I'm sure: that you will enjoy them, too. I'm looking forward to hearing from you soon. Love, Sally 八、作文(共1小题;共25分) 71. 你喜欢吃蛋糕吗?有没有自己动手做过呢?请根据以下内容描述一下它的制作过程。 (1) 打三个鸡蛋到一个玻璃碗中; (2) 加入几块黄油; (3) 加人500克面粉(flour); (4) 加人一些糖和3瓶牛奶; (5) 搅拌均匀; (6) 放入微波炉(microwave oven)加热5分钟。 要求: 1. 语言通顺,条理清晰,无语法及拼写错误; 2. 70词左右,文章开头已经给出,不计人总词数。 First, get all the ingredients ready for it. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案 一、单项选择 1. A 2. B 3. B 4. A 5. B 6. A 7. C 8. C 9. C 10. A 11. A 12. C 13. A 14. C 15. D 二、完形填空 16. B 17. A 18. C 19. D 20. A 21. B 22. C 23. D 24. B 25. C 三、阅读理解 26. C 27. A 28. A 29. B 30. A 31. B 32. C 33. A 34. B 35. C 四、选词填空(句子选词填空) 36. mix 37. checked 38. making 39. needs 40. tomato 五、根据句意完成句子 41. honey 42. watermelons 43. salt 44. yogurt 45. candies 六、翻译(根据中文提示完成句子) 46. it's time to 47. fill, with 48. How many 49. pour; into 50. cut them up 七、选词填空(短文选词填空) 51. How many 52. How much 53. teaspoons 54. make 55. Peel 56. them 57. pour 58. into 59. Finally 60. turn on 61. are 62. delicious 63. how 64. cut 65. butter 66. Mix 67. add 68. into 69. teaspoon 70. pour 八、作文 71. One possible version: First, get all the ingredients ready for it. We need three eggs, several pieces of butter, half a kilo of flour, some sugar and three bottles of milk. We also need a spoon, a glass bowl and a microwave oven. Next, break the eggs into the glass bowl, put several pieces of butter and the flour into the bowl and add some sugar and the milk. Then mix them all up. Finally, put the bowl into the microwave oven and turn it on to heat for 5 minutes. The cake is ready and we can enjoy it. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载