用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit6 单元检测(鲁教版下册含答案)

2016-2017学年七年级英语同步练习:Unit6 单元检测(鲁教版下册含答案)

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  鲁教版
所属地区:  全国 上传时间:  2016/9/21
下载次数:  10 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  SeVl****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:117KB      所需点数:0点
下载此资源需要登录并付出 0 点,如何获得点?

资料概述与简介

单元检测 一、单项选择(共15小题;共15分) 1. --- It's important for us to know   all the subjects. --- Yeah, group work is my favorite. A. how to study B. when to study C. which to study D. what to study 2. My friend invited me   the art club, and I accepted it with pleasure. A. join B. to join C. joined D. joining 3. Our teacher tells us   on the street because it's too dangerous. A. not play soccer B. not to play soccer C. to not play soccer 4. Julie didn't leave her office   the police arrived. A. however B. whenever C. while D. until 5. There will be less pollution   more people use public transportation . A. but B. though C. unless D. if 6. The old library will close soon   people can give some money to support it. A. if B. unless C. because D. so 7. We   be more careful, or we will lose the chance again. A. can B. might C. may D. should 8. Please remember   the film Under the Hawthorn Tree. A. watch B. watching C. watched D. to watch 9.   away the old books and   me that new one. A. Bring; bring B. Bring; take C. Take; take D. Take; bring 10. --- Mrs. Li, will you be angry   your students don't obey the rules in class? --- A little. But I will stop them in a friendly way. A. if B. unless C. though 11. He looked for his watch yesterday, but he didn't find it  . A. at first B. in the end C. at the end of D. then 12. My teacher gave me much   on how to study English well when I had some trouble. A. advice B. question C. suggestion D. problem 13. --- I want to know if Maria   us in the fashion show tonight. --- I believe if she   her homework, she will join us. A. joins; finishes B. will join; finishes C. joins; will finish D. will join; will finish 14. --- Half the class  . They are very happy. --- Let's join them. A. is sing B. is singing C. are singing D. sings 15. You should   to somebody when you are free. It's good for your health. A. talk B. tell C. say D. speak 二、完形填空(共10小题;共15分) Not only adults but also teenagers have problems in their life. Here is a survey showing the main problems of 16  . They feel stressed because they have 17   homework to do both at school and at home. They have lots of exams 18  . And parents usually send them 19   different classes at weekends. As a result, so many of them almost become bookworms(书虫). On holidays, they could hardly have 20   time to do what they are interested in. Now more and more teenagers 21   short-sighted. They often read in bed or keep 22   for a long time without having a rest. Some of them are crazy about playing computer games. Some 23   too much watching TV. 24   serious problem among teenagers is that many of them are becoming fat. They eat too much junk food, but they take little exercise. I think teenagers should think of ways on how to 25   the problem. They should make a plan for study and hobbies and find time to relax as much as possible. 16. A. adult B. adults C. teenager D. teenagers 17. A. too many B. too much C. much too D. many too 18. A. join B. to be taken C. to take D. to join 19. A. to B. for C. of D. in 20. A. our own B. their own C. his own D. they own 21. A. are geting B. are getting C. got D. are become 22. A. red B. read C. to read D. reading 23. A. pay B. cost C. spend D. take 24. A. Another B. Other C. Others D. Some 25. A. doing with B. do with C. dealing with D. deal with 三、阅读理解(共10小题;共20分) A Different countries have different customs in giving presents. In China you must never give a clock to a Chinese person, because the sound of the word for "clock" is similar to the sound of "death". Also, don't wrap(用……包裹) a present in white, black or blue paper, because they are the colors for funerals(葬礼). Don't give a knife, because something sharp can cut a friendship. In Russia if you give flowers as presents, you have to give an odd number of them (one, three, five, etc.), because even numbers of flowers are for funerals. In Germany if you are invited to dinner, flowers are good presents to take to your dinner hostess(女主人), but don't take her red roses because it means you are in love with her. Don't take thirteen of anything because it's an unlucky number. Don't take an even number of anything, either. Don't wrap your presents in white, brown, or black paper. 26. According to the passage,   must never be given to Chinese people as presents. A. flowers B. clothes C. food D. clocks 27. People don't wrap presents in black or white paper in  . A. Germany B. China C. both China and Germany D. both China and Russia 28. What does the underline word "even" mean in Chinese in the passage? A. 偶数的 B. 奇数的 C. 甚至 D. 平坦 29. What presents can you take to your dinner hostess in Germany? A. Thirteen of something. B. Flowers except red roses. C. An even number of something. D. Something wrapped in brown paper. 30. Which is the best title of the passage? A. Foreigners' Presents B. Giving Flowers as Presents C. Different Customs in Giving Presents D. Don't Give Thirteen of Anything as Presents B You're going to a foreigner's party. You must be excited about it. Wait a minute! Do you know what kind of gift you can send to your foreign friend? Here are some tips. ● In some western countries, some gifts like kites, chopsticks, or an erhu may be people's favorites. ● Use beautiful paper to wrap the gifts. Remember not to use white, black or brown paper. ● For Japanese, gifts like tea or pens are nice. They don't like big gifts. ● For Frenchmen, gifts like candy, perfume(香水), wine or books are perfect. ● British people and Americans like flowers, wine and chocolate, and you can relax and take it easy at their parties. ● In Arab countries, it's not polite to send a gift to someone when you meet him or her for the first time. Isn't that interesting? You can give a gift when you meet a second time. 31. In some western countries,   may be people's favorite gift(s). A. B. C. D. 32. What does the underlined word "wrap" mean in Chinese? A. 装饰 B. 衬托 C. 捆绑 D. 包裹 33. According to the passage, tea is a good gift for  . A. Japanese B. Frenchmen C. Americans D. British people 34. Which of the following is TRUE according to the passage? A. In some western countries, an erhu is not a good gift. B. It's not a good idea to send flowers to an American girl. C. People from different countries have different favorite gills. D. In Arab countries, we should send a gift to everyone we meet. 35. What is the passage mainly about? A. Some tips about the kind of gift we can send to our foreign friends. B. Some ideas about how to make friends with people from other countries. C. Some kinds of parties to celebrate one's birthday. D. Some popular gifts for American people. 四、补全对话(选择)(共5小题;共10分) A: Do you hear of the Los Angeles Lakers? B: Sorry, I don't. 36.   And it's hard for me to know the information outside. A: Oh. 37.   Maybe you know Jeremy Lin (林书豪), a famous basketball player. He is in the team. B: Really? 38.   A: Yes. If you join the team, you will be a great basketball player. B: I'm sure I will. 39.   People all over the world will know me. A: Of course. 40.   B: It's true. I think if I practice it hard every day, my dream will come true. A. I live in a small mountain village. B. But you must play basketball very well. C. It's great, isn't it? D. If I were you, I would go. E. If I do, I will be famous, too. F. He is famous around the world. G. It's a basketball team of NBA. 五、阅读与表达(表格式)(共4小题;共8分) Last month Geely(吉利), a private(私营的) Chinese car company, bought the Swedish brand Volvo (瑞典品牌沃尔沃) for $1.8 billion. Li Shufu, 49, chairman of Geely, is now world-famous. Li Shufu started to show his business skills at an early age. In 1982 when he was 19, Li used 100 yuan to buy an old camera. He took pictures for tourists. In six months, he had 1,000 yuan. With that money, he set up a photo room. Later, he began to make fridges, motorbikes and finally cars. At that time, the government did not allow private companies to make cars. Li asked officials to give him a chance. "Please let me try," he told one official, "It is my dream." At the same time, Li and two other engineers began to learn how to make cars. They visited many car factories. They worked day and night to design and test their own cars. At last, Li was allowed to make cars. The first Geely car came out in 1998. This year, Geely made 329,100 cars. As a successful businessman, Li is not serious or boring like some business people we see on TV. He plays the guitar. He's good at basketball. And his favorite hobby is writing poems. One of his poems shows his big dream in the car-making industry. It reads, "How high can Chinese cars fly? Ten years of hard work will make us big eagles(鹰)." Company 41.  , his car company, is now famous in China. Time He was born in 42.  . Event After making fridges and motorbikes, he was allowed to 43.   at last. Hobby One of his hobbies is writing 44.  . 六、单词拼写(单句首字母填空)(共10小题;共10分) 45. You cut yourself again, you should be more c   next time. 46. My teacher gave me much a   on how to get on well with others. 47. I think t   should study hard at school and get good grades. 48. It's a little far from here. You can take a t  . 49. I won't go to the park u   you go there. 50. ---Can you help me with my math? ---C  . 51. My mother is a   with me. Because I come back very late. 52. I've no idea how to s   these problems. 53. If I have enough time, I will t   around the world with my parents. 54. Tony is old enough to look after h  . 七、按要求转换句型(共3小题;共6分) 55. If you wear jeans, we won't let you in. (改为祈使句)       or we won't let you in. 56. I'll be late if I take a bus (对画线部分提问)       if you take a bus? 57. I won't go to the dancing party unless they invite me. (改为同义句) I   go to the dancing party   they invite me. 八、翻译(根据中文提示完成句子)(共2小题;共2分) 58. 如果我们为他组织一个生日聚会,大家都会来的。 Everyone     if we   a birthday party for him. 59. 他太累了以至于不能早起了。 He is   tired     up early. 九、作文(共1小题;共25分) 60. 假设你只剩下一天时间了,你会怎样度过?请以“If I Have Only One Day Left”为题谈谈自己的看法。 If I Have Only One Day Left _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案 一、单项选择 1. A 2. B 3. B 4. D 5. D 6. B 7. D 8. D 9. D 10. A 11. B 12. A 13. B 14. C 15. A 二、完形填空 16. D 17. B 18. C 19. A 20. B 21. B 22. D 23. C 24. A 25. D 三、阅读理解 26. D 27. C 28. A 29. B 30. C 31. B 32. D 33. A 34. C 35. A 四、补全对话(选择) 36. A 37. G 38. C 39. E 40. B 五、阅读与表达(表格式) 41. Geely 42. 1963 43. make cars 44. poems 六、单词拼写(单句首字母填空) 45. careful 46. advice 47. teenagers 48. taxi 49. unless 50. Certainly 51. angry 52. solve 53. travel 54. himself 七、按要求转换句型 55. Don't wear jeans 56. What will happen 57. will; if 八、翻译(根据中文提示完成句子) 58. will come; organize 59. too; to get 九、作文 60. One possible version: If I Have Only One Day Left If I have only one day left, I will do something for my mother. She gave birth to me and brought me up. She works so hard every day and gives me a good education. I love my mother. Also, I will buy something delicious for my grandmother. She lost her husband at her young age. She regards me as her best friend. I love her. I will use the only one day to do something for other people who need help, too. I just hope I can do something to make the world better. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载