用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2015-2016学年牛津译林版八年级下册单元测试:8B Unit 4《A good read》检测题

2015-2016学年牛津译林版八年级下册单元测试:8B Unit 4《A good read》检测题

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  牛津译林
所属地区:  全国 上传时间:  2015/11/19
下载次数:  14 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  FtiE****@sina.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:139KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

2014年新版牛津8B Unit 4 A good read检测题 一、听力部分(每小题1分,满分分) 第一部分 听对话,回答问题 本部分共有10个小题,每小题你将听到一段对话,每段对话读两遍。 A. Japanese history. B. Chinese history. C. German history. 3. . What is he doing now? A. He is cleaning the library. B. He is reading in the library. C. He is borrowing books in the library. 4. Do they like tomatoes and ice cream? A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. We don’t know. 5. What is the boy doing? A. He is doing his homework. B. He is reading a book. C. He is writing an e-mail. 第二部分 听短文,回答问题 ,小 A. She loved the stories Runaway Bunny and Goodnight, Moon. B. She loved the science stories. C. She loved the history stories. 7. Does the boy like reading? A. Yes, he was. B. Yes, he does. C. No, he doesn’t. 8. How many books does the boy read in a month? A. Two. B. Only one. C. At least two or three books. 9. Why is it difficult to find the time to finish a book for her? A. Because she is ill. B. Because she doesn’t like read books. C. We don’t know. 10. Will the girl bring some books to the boy? A. Yes, she will. B. No, she won’t. C. We don’t know. 听第二段对话,11~15小 11. The first car was invented by _______. A. a German B. a Japanese C. an American 12. Henry Ford had ________ brothers and sisters. A. four B. five C. six 13. How much money did young Ford make every week? A. 2.5 dollars. B.3.5 dollars. C. 4.5 dollars. 14. When was the first car invented? A. In April 1893. B. In April 1839. C. In April 1938. 15. Why was the machine called “horseless carriage”? A. Because it could run without a horse. B. Because it looked like a horse. C. Because it didn’ t look like a horse. 二、单项填空(每小题1分,满分10分) 17. He always gets angry if he is kept _______ for five minutes. A. waiting B. wait C. to wait D. waitting 18. — Do you know which book doesn’t belong to he four great classical Chinese novels? — Of course I know , it’s_______. A B C D 19. The sun was shining brightly, ________ everything there _______ more beautiful. A. making; look B. to make; looked C. and made; looking D. and making; be looked 20. — Would you please tell me_______ to deal with all the problems, Mr. Chen? — No problem. A. how B. why C. what D. which 21. We can’t work out the physics problem. Can you tell us________? A. how to do B. what to do it C. how to do it D. what should to do 22. 桟an you come to have dinner with me this evening? 桰__’m afraid not. I _______ take care of my grandmother. She is ill. A. can’t B. have to C. may D. could 23. — Why are there many books on the ground? — Her arms aren’t long enough to ________the books on the desk. A. reach B. come C. take D. carry 24. Although _________my ideas, he didn’t come up with(提出) his own. A. against B. on C. for D. in 25. There’s no difference between the two twins, I really don’t know________. A. what to choose B. which to choose C. to choose which D. to choose what 26. He was tired ______ after a long trip last week. A. of B. with C. from D. out 27. He shows an ________in history but his brother is ________ in science. A. interests , interested B. interested , interest C. interest , interested D. interested , interests 28. I find ______ necessary to spend several hours a week reading. A that B it C this D its 29. I shouted at them and the loud noise made them all ______ A fell over B fall over C feel over D felt over 30. --Thanks for your help. --____________. A Of course not. B That’s right. C My pleasure. D You’d better not. 三、完形填空(每小题1分,满分1分) Suppose(假设) you are going to Boston, and you  1  the city before. If someone  32  you about the interesting places in the city, you  __33   to get some ideas of what you will see. But don’t have a clear idea of where these places are or how to find  34  . However,    35 someone has a map of the city and shows you the main roads and buildings, you may say, “ Oh, now I see . I can find my way with no trouble at all ”. Working in math is somewhat like trying to find your way to a new city. Perhaps the words may tell you some information and you have   36  it, but you can’t see any clear roads in the city. Maybe you need a kind of map of the main roads 37__ you find your way. Explore(探究)what lies in maths, and     to find the main roads. They will 39  you to the answer. If you can find the “map”, the maths problems will be ___40___worked out. ( )1. A. are going to visit   B. once visited     C. have never visited    D. have ever visit ( )2. A. answers B. shows C. meets  D. tells ( )3. A. begin B. like C. learn D. refuse ( ). A. someone B. Boston  C. them D. it ( ). A. if B. though C. whether D. since ( ). A. thought of B. heard of C. written down D talked ( ). A. help B. to help C. helps D. helps ( ). A. try your best B. take your place C. look up D. walk on ( ). A. keep B. send C. lead D. ask ( ) 40. A easy B easier C easily D easiest 四、阅读理解(每小题分,满分0分) A Mr. Green once worked in a big company. He was quite busy so that he couldn’t do any reading. So he gave up his job and opened a bookshop in the center of the town. It wasn’t big but all the books were nice and most people liked to buy some there. When the shop was closed, he could read at home. He knew a lot and many learned people were glad to make friends with him. It was Sunday and it was cold outside. Mr. Green was very busy. At nine in the evening all the buyers left but a woman was still there. She was dressed up and seemed to be waiting for somebody there. Standing by the shelves, she looked over the books one after another, and made them in a terrible mess. Mr. Green came up to her and asked, “Excuse me, madam. What can I do for you?”“Your books are not interesting at all,” said the woman, “I want a delicious one.” “That’s easy,” Mr. Green smiled. He brought out a cookbook and said, ?Here you are, madam.” 41. Why did Mr. Green change his job? _________. A. He didn’t like reading B. He was too busy to read books C. He liked the life in the center of the town D. He wanted to write a cookbook himself 42. Most people liked to buy books in the shop because __________. A. the bookshop was in the center of the town B. all the books were nice cookbooks C. it was very large D. the books there were all good for people 43. Which is WRONG? A. Mr. Green liked to lend his books to the learned persons. B. When Mr. Green came back home from the bookshop, he often did some reading. C. Many learned people liked to make friends with Mr. Green. D. At nine on that Sunday evening all the buyers left the bookshop except a woman. 44. From the story we know that “learned people” means _________. A. people who are free B. people who are studying hard C. people who have much knowledge D. people who have much money 45. What’s the most suitable ending of the story? A. Mr. Green would make friends with the woman. B. Mr. Green would teach the woman how to cook delicious food. C. The woman left the bookshop without buying any books. D. The woman bought many books in order to be a learned person. B Presents For Children’s Day On sale! Charles M. Schulz was born in 1922 in Minneapolis, the only child of a housewife and a barber. His interest in comics was encouraged by his father, who loved the funny pages. Charles M. Schulz sold seventeen cartoons to the Saturday Evening Post from 1948 to 1950 and Li’l Folks to the St. Paul Pioneer Press. Peanuts debuted(首次露面) on October 2, 1950, and ran without interruption(中止) for the next fifty years. Charles M. Schulz died in 2000. It’s a Dog’s Life. Snoopy brings all your familiar friends together for great times and fun. Charlie Brown faces some of life’s little challenges with the help of Snoopy, Lucy, Peppermint Patty, Linus, and the rest of the gang (一伙) in It’s a Big World, Charlie Brown. The last one is the special edition Peanuts 2000, which includes all the last year’s Peanuts comic strip and Charles M. Schulz’s famous farewell strip. Come and visit our website at www.ballantinebooks.com or come to Ballantine Bookshop, you’ll have a big surprise. 46. Why did young Charles become interested in comics? A. He wanted to sell cartoons. B. His mother encouraged him. C. Cartoons brought him great times and fun. D. His father’s love for the funny pages influenced him. 47. When did Peanuts first appear in public? A. In 1922. B. In 1948. C. In 1950. D. In 2000. 48. Who doesn’t belong to the Peanuts gang? A. Snoopy. B. Lucy. C. Charles M. Schulz. D. Peppermint Patty. 49. Which of the following appeared last? A. Peanuts 2000. B. Li’l Folks. C. It’s a Dog’s Life, Snoopy. D. It’s a Big World, Charlie Brown. 50. What do you think the passage is? A. A novel. B. A menu. C. A diary. D. An advertisement. 五、填空(每小题1分,满分分) A.根据句意及汉语意思完成单词。 In ________(德国)there are different kinds of high schools. 52. With ________(知识)we have conquered nature and invented steamers, trains and airplanes. We decided to ____________(归还blow for blow. 54. Did you __________(触动)my plate just now? 55. Their ____________(成功is no accident. B.用所给词的适当形式填空。 57. Our school has a big library. There are two __________(library)in it. 58. Class begins, let’s continue _______(learn) lesson 1. 59. The city’s hospitals are too small and ________ (able) to do with so many patients. 60. We often meet together and discuss what ___________(read) 61. He pulled one hand free and managed ________(break) the ropes. 62. He has much _________(know) of the history of the past. 63. Many publishing houses refused _________(publish) his story at first. 64. I am not as shy as I used _________(be) and try new things. 65.-Why do you usually read? -- I usually read ________(collect) information for a report. 六、句型转换(每小题分,满分分)’t know which book I should choose.(改为同义句) I don’t know ________ book _______ __________. 68. Must I learn all these words by heart?(作否定回答) No, you _______ _______ _______. 69. He could understand the tiny man too. (改为否定句) He ________ understand the tiny man _______. 七、根据汉语意思完成句子(满分分) 我只对她们的头发感兴趣。I _______ only _______ _______ their hair . 71. 我读书为了提高我的知识。 I read books ______ __________ my __________. 72. 当老师进来我们都已经开始讲英语了______ ______ ______ our teacher came in, we had started speaking English. 73. 我几乎朝他们大喊,要他们闭嘴。 I almost turned to _______ _______ them to shut up. 74. 他和我的小手指一样大。 He was the _______ ________ ________ my little finger. 75. 我每次能借多少本书? How many books can I borrow ______ ______ _______? 76. 当太阳升起时我醒来了,但我发现我不能动了。 I ________ ________ as the sun was _______, but I found I couldn’t move. 八、根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词(每小题分,共0分) It happens to most of us at times as we try to get through our workday. When sitting at work, we suddenly f 77 a bit headache(头疼). But don’t worry; there are some simple things that you can do to ease (减轻) a headache at work w medicine. Drink a bottle of warm water. Many people do not r 79 that the dry air in their working place can be a danger because of the lack (缺少) of water. Eat a h meal. During a busy day, it is easy to fail to eat. A meal with much protein (蛋白质) which will give you e and quickly get rid of the hunger that is causing the headache. A cup of coffee or a piece of chocolate can be just the thing that you n 82 to ease (使解除痛苦)your headache fast and get back on your way to a great day at work. Step away from what you are working on for five to ten m 83 after an hour’s work.. Often, your headache is from your too much on one thing. Having a short test can help you r___84____. The b__85 thing would be to go outside for your eyes to get some natural light and f___86____ air. 77. f_______ 78 w__________ 79 r________ 80 h________ 81e _________ 82 .n_______ 83 m_________ 84 r________ 85 b________ 86 f__________ 九、书面表达(满分分)Reading Is a Good Hobby为题目,写一篇英语短文。 要求:1.表达清楚,语法正确; 2.80词左右。 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Unit4英语试题答题纸 第一部分 听力部分(共15分) 一、听力。(15分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 第二部分 笔试部分(共85分) 二、单项选择。(15分) 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 三、完形填空。(10分) 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 四、阅读理解。(10分) 五、词汇运用(15分) 51.__________ 52.___________ 53._____________54.___________ 55.______________ 56.___________ 57._____________58.______________59._____________ 60._____________ 61.___________62.____________ 63.___________ 64._____________ 65._____________ 六、句型转换(每小题分,满分分)、根据汉语意思完成句子(满分分) It happens to most of us at times as we try to get through our workday. When sitting at work, we suddenly f 77 a bit headache(头疼). But don’t worry; there are some simple things that you can do to ease (减轻) a headache at work w medicine. Drink a bottle of warm water. Many people do not r 79 that the dry air in their working place can be a danger because of the lack (缺少) of water. Eat a h meal. During a busy day, it is easy to fail to eat. A meal with much protein (蛋白质) which will give you e and quickly get rid of the hunger that is causing the headache. A cup of coffee or a piece of chocolate can be just the thing that you n 82 to ease (使解除痛苦)your headache fast and get back on your way to a great day at work. Step away from what you are working on for five to ten m 83 after an hour’s work.. Often, your headache is from your too much on one thing. Having a short test can help you r___84____. The b__85 thing would be to go outside for your eyes to get some natural light and f___86____ air. 77. f_______ 78 w__________ 79 r________ 80 h________ 81e _________ 82 .n_______ 83 m_________ 84 r________ 85 b________ 86 f__________ 九、书面表达(满分分)Reading Is a Good Hobby为题目,写一篇英语短文。 要求:1.表达清楚,语法正确; 2.80词左右。 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Unit 4 A good read检测题听力原文及参考答案 第一部分 听对话,回答问题 ’m reading a book about Chinese history. 3. W: Would you please show me your library card? M: Here you are. I want two history books. 4. M: I like tomatoes and ice cream. What about you ,Sandy? W: I like them, too. 5. W: Are you doing your homework, Simon? M: No, I’m not. I’m writing an e-mail. 第二部分 听短文,回答问题 你将听到,各听两遍。听每前,你将有时间阅读相关小题,每小题5秒钟;听完后,每小题你仍有5秒钟的答题时间。 : What was your favourite story as a child? W: When I was really little, I loved the stories Runaway Bunny and Goodnight, Moon. M: Who are the authors of those books? W: I am not sure. I haven’t read them in a long time. After all, they are just children’s books. M: Do you still have a copy of them? W: Yes, I think I have them packed away in a box in my parent’s home. What about you? What was your favourite book as a child? M: I don’t know. I think it would have to be the Dr. Seuss book, Green Eggs and Ham. W: That’s a good one. He has a very unique style of writing. M: Yes. It’s sort of a mix between poetry and fiction. W: Do you like to read? M: I’ve always loved reading. I usually read at least two or three books a month. What about you? W: I love reading, but it’s difficult to find the time to finish a book. What are you reading at the moment? M: I actually just finished a Stephen King novel. I couldn’t put it down. W: His novels are fantastic. I have a few at home. I’ll bring them over for you later. 听第二段对话,回答第16~20小题。 The car was invented about a century ago. The first car was invented not by a German, but by an American. His name was Henry Ford. Henry was born in a poor family. He was the eldest of six children. When he was twelve years old, his mother died. Soon he had to work in a machine shop for two dollars and fifty cents a week. In the evenings he repaired watches for another dollar a week. The hard life made him strong and able. At that time he dreamed to make a machine. It could run without a horse, so named “horseless carriage”. He overcame a lot of difficulties and in April 1893, the “horseless carriage” was finally finished. It was the first car. Later Henry Ford Motor Company was set up. He was really the first inventor of the car in the world. 1~5 ABCAC 6~1 11~ CBBAA 16. B 17. A 18. D 19 A 20 C 21 C 22 B 23 A 24 A 25. B 26. D 27. C 28 B 29 B 30 C 31-35 C D A C A 36-40 B B A C C 41. B 42. D 43. A 44. C 45. C 46. D 47. C 48. C 49. A 50. D 51. Germany 52. knowledge 53. return 54. touch 55. success 56. has recommended 57. librarians 58.to learn /learning 59. unable 60. to read 61 to break 62 knowledge 63 to publish 64. to be 65. to collect 66. before going 67. which to choose 68. don’t have to 69 couldn’t , either 70. am , interested in 71.to improve , knowledge 72. By the time 73. shout at 74 t same size as 75. at a time 76 woke up, rising 77 feel 78 without 79 realize 80 healthy 81 energy 82 need 83 minutes 84 relax 85 best 86 fresh Reading Is a Good Hobby With development of science and technology, new knowledge comes every day. If you stop learning even for a day, you will be lost. Reading is a good way to help you keep in touch with the outside world. Read widely and you’ll be rich in knowledge. Reading is also a good way to relax yourself. You can get a lot of fun in the books. A good book is a good friend to comfort you when you are unhappy. So long as you have a good book at hand, you’ll never feel lonely. Every valuable book will open a new world before you. 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com 班级 姓名 学号 考试证号 密封线内不要答题,班级、姓名、学号必须写在密封线内。 ………………………………………………密………………………………封………………………………线………………………………………………

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载