用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>学案>2014届中考英语:《满分训练》27

2014届中考英语:《满分训练》27

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/学案 所属版本:  牛津译林
所属地区:  全国 上传时间:  2014/7/22
下载次数:  70 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  PqBN****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:1.63M      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

试题卷I听对话,(5小题)1. What’s the weather like today? A. B. C. 2. How is Mary going to Tibet? A. B. C. 3. Where is the girl going? A. B. C. 4. What’s the matter with Jack? A. B. C. 5. Which sign are they talking about? A. B. C. Ⅱ. 听小对话,回答问题(共5小题每小题1分,满分5分)’s pencil case? A. Red B. Black C. Yellow 7. Why didn’t Simon go to the movie? A. He was late. B. He lost his ticket. C. He forgot the time. 8. How long does Mary usually spend on his science homework? A. About half an hour. B. About an hour. C. About two hours. 9. Where are the man and the woman probably talking? A. At a bus stop. B. At a supermarket. C. At a bank. 10. How does the girl like the book? A. A little. B. Very much. C. Not at all. Ⅲ. 听长对话,回答问题(共5小题每小题1分,满分5分)11. Which movie did the man want to rent first? A. Action movies B. Comedies C. Love stories 12. What does the woman think of love stories? A. Violent B. Too frightening C. Fun to watch 听下面一段较长对话,回答第13至15三小题。 13. A. To kiss B. To shake hands C. To hug 14. When do you go if there is a birthday party at 9 o’clock? A. At eight fifteen B. At eight forty-five C. At nine fifteen 15. Which things are the best for us to take when we visit someone? A. Some drinks B. Some flowers C. Some toys Ⅳ. 听短文,回答问题(共5小题每小题1 分,满分5 分)16. How many ways of shopping are mentioned in this passage? A. Three B. Four C. Five 17. What can you buy at the market on the Grand Place in Belgium? A. Fresh fruit B. Clothes C. Flowers 18. When is the Sonora market in Mexico open? A. It opens every day except Monday B. It opens every day from early in the morning till late in the afternoon C. It opens every day from early in the morning till late at night. 19. Why is the market in Thailand called “floating market”? A. A large number of people come and go at the market. B. People sell things on different streets every week. C. People sell things from their boats. 20. The Camden Market in England is NOT famous for _______. A. Street fashion B. CDs C. Popular music Ⅴ. 单项填空(5小题)21. — Where are you going, Lucy? — I am going to the _____ to buy some books. A. museum B. cinema C. library D. bookshop 22. —____ is “Lucky 52” shown on CCTV-2? — Every week. A. How long B. How often C. How far D. How soon 23. The doctor _____ the crying baby, but he couldn’t find out what was wrong with it. A. looked over B. looked after C. looked for D. looked out 24. —What do you think of these two books? —____ of them are interesting. And I have read them several times. A. Either B. Neither C. None   D. Both 25. — Would you like something to drink,_____ or coffee? — Coffee, please. A. fruit B. bread C. meat D. tea 26. Mike was _____ than Tony, so he picked the apple on the tree easily. A. longer B. fatter C. weaker D. taller 27. —Look at the sign over there. —Oh, parking _____ here. We had better move the car. A. doesn’t allow B. isn’t allowed C. didn’t allow D. wasn’t allow 28. — Look at where we are, Dad! You _______ smoke here at the gas station. It is too dangerous. — Sorry, I won’t. A. mustn’t B. wouldn’t C. may not D. needn’t 29. —You didn’t wear your glasses today. — I broke them. I don’t know how important they are ____ I lose them. A or B until C as soon as D if 30. — I didn’t see you at yesterday’s party, Jenny? — Oh, I ___ for my driving test. A. prepared B. am preparing C. was preparing D. will prepare 31. — Jim will have a birthday party, will you go there? — If you go there, _________. A. so do I B. so I do C. so will I D. so I will 32. — You haven’t been to the Great Wall, have you? —________. How I wish I could visit the Great Wall again. A. Yes, I do B. No, I haven’t C. No, I don’t D. Yes, I have 33. — What a new computer! Can you tell me _________? — Very cheap, only 2000 yuan. A. how much you paid for it B. how much did you pay for it C. when you bought it D. when did you buy it 34. — What about playing football this afternoon, Sam? — I would rather ___ at home than ___ football. It is too hot outside. A. to stay, to play B. to stay, play C. stay, to play D. stay, play 35. — Excuse me, may I use your eraser, please? —Sure, ________! A. Watch out B. Well done C. Follow me D. Go ahead Ⅵ. 完填空(5小题)It was yearbook day and we were given an hour to sign each other’s yearbooks in the cafeteria. I was president of the class and I played sports. When I sat down at a table, people started to come over to get their yearbooks signed and to sign 36 . Among them, a weak boy with ugly teeth and thick glasses kept shaking. I had seem him around , and I knew he was always laughed at. He seemed 37 of himself, and was so pale that it 38 us to look at him. He came up and asked me 39 , “Can you sign this?” I took his yearbook but I didn’t know 40 to write. I saw that there was the name “Ricky Sanders” written on the front of it. So I wrote: Ricky, I think you’re a really nice kid, and I hope you have lots of fun in your summer vacation. Signature: Will (Sign your name here) I put down the yearbook and turned around to get some signatures from some of my friends when I 41 my yearbook was gone. I saw that Ricky had sat down with my yearbook. “ What are you doing?” I asked him. He looked up calmly(平静地)and 42 said “sign!” My friends broke into a loud laugh, and I saw that he was carefully trying to put a signature in my yearbook. He hadn’t even finished the “R” yet. I thought for a while and 43 to let him sign. It 44 him nearly five minutes to sign and when I got my yearbook back, there was a very shaky “RICKY”. He hugged(紧抱) his yearbook and 45 .I couldn’t help but smile back at him. In that moment., my 46 changed completely. I gave him a high five and suddenly everyone at my table wanted his signature. He was asked politely to write in their yearbooks and the signature 47 of his yearbook were filled up. He was smiling so big that it lit up the whole room. I changed schools the next year, and I never saw Ricky again. 48 ,I will never forget the day that he became the most 49 guy in school. Whenever I’m 50 ,I still look back at that yearbook. ( ) 36. A. mine B. his C. ours D. theirs ( ) 37. A. unafraid B. unsure C. proud D. tired ( ) 38. A. worried B. surprised C. taught D. hurt ( ) 39 A. proudly B. happily C. sadly D. nervously ( ) 40. A. how B. which C. where D. what ( ) 41. A. saw B. noticed C. thought D. believed ( ) 42. A. still B. ever C. even D. just ( ) 43. A. decided B. meant C. began D. prepared ( ) 44. A. spent B. lasted C. took D. cost ( ) 45. A. smiled B. waited C. left D. rose ( ) 46. A. experience B. sight C. attitude D. idea ( ) 47. A. lists B. pages C. boxed D. tables ( ) 48. A. Besides B. So C. And D. However ( ) 49. A. different B. patient C. popular D. important ( ) 50. A. away B. out C. behind D. down Ⅶ. 阅读理解(5小题—55题每小题1分,第56—65题每小题2分,满分25分) 阅读下列短文,然后从A、B、C、D四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。 (A) Golden Finger Club Spend your summer holidays wisely! 51. Where will you have classes if you like playing basketball? A. At Cliff College. B. At Golden Finger Club. C. At Whitehawk School D. At Haved School. 52. The underlined word “Fee” in the ad is about “________”. A. the money B. the teacher C. the address D. the school 53. How much will they pay if Darning and his deskmate take part in “Speak Good English”? A. $15 B. $30 C. $45 D. $60 54. All classes will end after _________. A. 1 p.m. B. 2 p.m. C. 3 p.m. D. 4 p.m. 55. What is the aim of “Easy Trip with mathematics”? A. To help students finish their homework. B. To make students’ thinking skills better. C. To show you some rules of the math class. D. To teach students to speak in class bravely. (B) Frank began to tell us of his childhood.“My Dad was a fisherman, and he loved the sea. It was hard making a living on the sea. When you got close to him, he smelled like the ocean.?Franke’s voice dropped a bit. 揥hen the weather was bad, he would drive me to school. When his noisy old truck reached my school, it seemed that everybody would be standing around and watching. Then he would lean over and give me a big kiss on the cheek and tell rme to be a good boy. It was so embarrassing for me. Here, I was twelve years old, and my Dad would lean over and kiss me goodbye!? oHe paused and then went on, 揑 remember the day I decided sI was too old for a goodbye kiss. When we got to the school and came to a stop, he had his usual big smile. He started to lean towards me, but I put my hand up and said, ‘No, Dad. I’m too old for a goodbye kiss’. My Dad looked at me for the longest time, and his eyes started to have tears up. I had never seen him cry. ‘You are right’, he said, ‘You are a big boy...a man. I won’t kiss you anymore.’” The tears began to well up in his eyes, as he spoke.?It wasnt’t long before my Dad went to sea and never came back. Guys, you don’t know what I would give to have my Dad give me just one more kiss on the cheek...I wish I had been a man then. If I had been a man, I would never have told my Dad I was too old for a good bye kiss.?56. Frankr’s family used to make a living by ______. A. driving a taxi B. fishing C. planting crops D.buying and selling fish 57. How did Frank usually go to school when he was a boy? A. His father drove him to school B. He went to school by bus. C. His friends gave him a lift. D. The writer didn’t mention it. 58. What was Frank’s most embarrassing thing? A. His father was a fisherman B. His father used an old truck to drive him to school C.His father gave him a good bye kiss D.He told his father not to kiss. 59. Why did Frank’s father have tears up? A. Because his father didn’t have a new truck. B. Because Frank said he was too old for a goodbye kiss. C. Because he knew he would die soon. D. Because he felt he was too poor. 60. What is the main idea of the passage? A. Frank told an unforgettable experience that happened to him. B. Frank didn’t love his father and hated his father’s kiss. C. Frank hoped to be a man like his father. D. Frank’s father went to sea and never came back. (C) Have you ever thought, “ I wish I could take a year off and just travel around the world?”Well, three lucky American teenagers were able to do just that. The teens –two males and one female—got an all-expenses-paid, yearlong hike to five continents(五大洲). This trip didn’t include any five-star hotels or shopping funs. Eighteen-year-old Jamie Fiel from Keller, Texas, 17-year-old Arsen Ewing from Canyon, California, and 16-year-old Tyler Robinson from Lincoln, Massachusetts, didn’t expect fancy treatment. They signed up the experience of a lifetime, which included hard work, often uncomfortable accommodations, and encountered with some of nature’s most dangerous animals and environments. Jamie, Arsen and Tyler were among hundreds of high school kids nominated by their science teachers to take this trip. Earthwatch Institute sponsored(赞助) this adventure. Each year, Earthwatch employs thousands of volunteers worldwide to help with scientific research projects. The group went all around the world to get a close look at the most pressing environmental issues of time.Their assignments(工作) were as varied as their locations, and included measuring and attending pink flamingos (火烈鸟) in Kenya’s Great Rift Valley, and tracking giant sea turtles in Costa Rica. As they worked with the Earthwatch scientists, Jamine, Arsen, and Tyler began to understand that we are at a critical moment in the life of our planet. Time for change is running out. As the teens went from country to country and witnessed different environmental dangers and challenges, they understood that solutions to important environmental issues start with the power of one person’s actions. They realized that each of them can make a difference. 61. These teenagers went on the journey around the world _____. A. to go on sightseeing around the world. B. to bring the kindness of America to other parts of the world. C. to experience the most serious environmental problems on the earth. D.to call on more teenagers to join Earthwatch Institue. 62. Which of the following is TRUE according to the passage? A. They often had to move from one hotel to another B. They had to pay for their journey on their own expense. C. They had to take great pains to collect environmental information. D. They received a warm welcome every time they arrived at a new place. 63. By whom were these three teenagers nominated to take this trip? A Their English teachers B Their math teachers C Their science teachers D Their history teachers 64. What did these teenagers learn from the journey? A. It was high time that people protected the environment. B. Long journey was not suitable for school children. C. Environmental problems can be solved if school children take part in. D. We should get the whole world to help the children. 65. It can be inferred that Earthwatch Institute could be ____. A. an international university that takes in students from all over the world. B. a TV station that makes programmes on the beautiful scenery of the earth. C. a travel agency that organizes adventure trips specially for school children D. an organization that brings science to life for people concerned about earth’s environment. Ⅷ. 任务型阅读(5小题1 分,满分5 分) 阅读以下5段语言材料,然后从A、B、C、D和E中,选出符合他们要求的最佳选项。 66. Many American friends invite me to their dinner party. I don’t know what to bring.  ▲  67. One of my American friends invite me to dinner at eight tonight. Should I arrive earlier? ▲  68. I am going to a dinner party held by Americans, but I don’t know how to use the forks and knives. ▲  69. I am going to an American friend’s party. I am not sure what to dress. Should I dress formally? ▲  70. An American family invites me to their home for dinner. How can I let the family know that I am thankful for their kindness after dinner? ▲  试题卷. 词汇(小题). How many  ▲ (牙齿)does your baby have? Only one. 72. We should often deal with problems by  ▲  (将...视为)them as challenges. 73. If I were you, I would refuse his  ▲ (邀请), because he is rude to us. 74. Before going to bed, the old lady checked that both doors were  ▲ (安全地)shut. 75. I wonder who’s  ▲ (偷)my necklace. I can’t find it anywhere. (B)在下列各句的空格内填上一个适当的完整的单词,该词的首字母已给出。 76. The Internet is very useful, it p ▲  us with the latest news. 77. If you work hard, you will s ▲  in studying math. 78. The h ▲  you climb, the more beautiful view you will see. 79. December is the t ▲  month of the year. 80. Notre Dame Cathedral is one of the most famous c ▲ , every year many people go to visit it. (C)根据短文内容,用方框中所给单词的适当形式填空,每词限用一次。 I am a Grade 3 student this year. I have made my  81  to be more active in the class and work   82  than before. I am not good at science, so I should spend more time on it. If I have any problems that I can’t solve . I will ask my teacher for help.  83  , the new science teacher is  84  and humorous. He has a strange way of making his classes interesting and lively. I am quite confident in him and myself now. My mother told me not to chat on QQ any more. She thought it was  85  my time. I think I won’t do that again this year. Ⅹ. 书面表达()听对话,like tomorrow? M: The radio says it will be rainy.(停顿10秒) (停顿10秒) It’s over there, across from the police station, near the restaurant.. (停顿10秒) ’s wrong with you, Jack? M: I’ve got a headache.(停顿10秒) ’t smoke at home, it is bad for us.. M: Sorry, I won’t. I will smoke outside. (停顿10秒) . 听小对话,回答问题。6. M: Is this black pencil case yours, Jane? W: Yes, it is. Thank you. Could you tell me where you found it?(停顿10秒)’t go there with us? M: I am very sorry. I am so busy that I forgot the time. (停顿10秒)What about you, Mary? W: About two hours, it is very hard for me.(停顿10秒) (停顿10秒) ’ve read it. It’s so interesting. I like it very much. (停顿10秒). 听长对话,回答问题。本题共有两段较长的对话,我们把对话念两遍。请你根据对话内容从A、B、C三个选项中选出最佳选项。听下面一段较长的对话,回答第11至。(停顿秒)’s party. I want to know what kind of movies you like? W: OKAY. What kind of movies do you have in mind? M: Well, what about action movies? W: Ah, I don’t really like action movies. They are too violent. M: Okay, do you like comedies? W: No, I don’t like comedies M: Fine. Well, what do you think of thrillers or love stories? W: Uh.... I am not really crazy about thrillers, but love stories are often fun to watch. OH, and I really like foreign films, too. M: Okay. I will go to the video store and see what I can find.(停顿(停顿10秒)听下面一段较长的对话,回答第13至15三题。三题)(停顿1秒)’clock, do you go at seven forty-five? M: No, you can go about fifteen minutes late. W: Then is it the same for business meetings? M: Oh no. for a business meeting, make sure you are on time. W: Hmm. I hears that it is rude to make sounds when you eat. Is that true? M:Yes, it is. You shouldn’t do that. W:One more question. Are you supposed to take a gift when you visit someone? M: Yes, it is polite to take a few flowers. W: Thanks. Now I am ready. (停顿(停顿1秒). 听短文,回答问题。本题是一篇短文,短文后有五个问题,我们把短文念两遍。请你根据短文内容从A、B、C三个选项中选出最佳选项。 题(停顿1秒)As a street market. You can find markets anywhere in the world. Here are four of them; There are many “Floating markets” in Asia; Perhaps the most unusual is in Thailand, at a place called Damnoen Saduak. It is open from six in the morning to noon every day. People sell fresh fruit from their boats. Many Belgians say that the Grand Place is the most beautiful square in the world. It is the home of a colorful flower market. It is open every day except Monday. On Monday, instead of flowers, there is a wonderful bird market. One of the world’s most famous markets is in Mexico City—the Sonora Market. Here, you can buy toys, birds, herbs and medicine. There are all kinds of things. It is open every day from the early in the morning till late at night. In England. every weekend, thousands of young people from all over London travel to the Camden Market-it is the place to go for street fashion, CD and tapes. many people also go there for fun. (停顿 英语参考答案及评分标准 试题卷Ⅰ Ⅰ.听小对话,选择图片(共5小题; 每小题1分, 计5分) 1. B 2. C 3. B 4. A 5. A Ⅱ.听小对话,回答问题(共5小题; 每小题1分, 计5分) 6. B 7. C 8. C 9. A 10. B Ⅲ.听长对话,回答问题(共5小题; 每小题1分, 计5分) 11. A 12. C 13. B 14. C 15. B Ⅳ.听短文,回答问题(共5小题; 每小题1分, 计5分) 16. B 17. C 18. C 19. C 20. C Ⅴ.单项填空(共15小题; 每小题1分, 满分15分) 21. D 22. B 23. A 24. D 25. D 26. D 27. B 28. A 29. B 30. C 31. C 32. D 33. A 34. D 35. D Ⅵ.完形填空 (共15小题; 每小题1分, 满分15分) 36. A 37. B 38. B 39. D 40. D 41. B 42.D 43. A 44. C 45. A 46. C 47. B 48. D 49. C 50. D Ⅶ. 阅读理解 (共15小题—55题每小题1分,第56—65题每小题2分,满分25分) 51. D 52. A 53. C 54. D 55. B 56. B 57. D 58. C 59. B 60. A 61. A 62. C 63. C 64. A 65. D Ⅷ. 任务型阅读(5小题1 分,满分5 分) 66. C 67. B 68. A 69. D 70. E 试题卷Ⅱ Ⅸ. 词汇(小题). stolen 76. provides 77. succeed 78.higher 79. twelfth 80.churches 81. decision 82.harder 83. Luckily 84. knowledgeable 85wasting Ⅹ. 书面表达() One possible version: 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com Fun With Basketballs Friday(2 hour) Course Fee: $60 Good coaches from Haved School’s team Understand the rules of the game Pass the ball Shoot the ball inside All classes at the gym of Haved School. Speak Good English Monday(1 hour) Course Fee: $30 American teachers from Whitehawk School Small groups: 5 students each Learn to speak bravely Easy Trip With Mathematics Wednesday(2 hour) Course Fee: $50 Teachers from Cliff College Improve your thinking skills Learn to deal with your math problems more quickly All classes start at 2 p.m. All classes are half price for him if you invite one of your friends together! For more information: call 64598764 www.goldenfinger.com A. Just watch the other people, and follow them. If you still have no idea of what to do, ask the person next to you. B. You should arrive on time. Don’t get there early. If you are going to be more than fifteen minutes late, you should call and tell them. C. Flowers are always nice, or you may bring a bottle of wine if you know your friends like to drink it. D. Everyday dress is OK for most visitors to an American’s home. E. You should thank them for the meal and for their kindness. It’s also a good idea to send a thank-you card the day before. luck decision waste hard knowledgeable

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载