用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>2014版金榜外研版七年级英语下册配套课时作业: 课时作业(十二) Module 4 Unit 3

2014版金榜外研版七年级英语下册配套课时作业: 课时作业(十二) Module 4 Unit 3

分享到:

在线预览

该文档不支持在线预览

资料类别:  英语/同步 所属版本:  外研版
所属地区:  全国 上传时间:  2014/4/4
下载次数:  74 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  CPUA****@qq.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:125KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

课时作业(十二4 Unit 3 (20分钟 50分) Ⅰ. 根据句意用所给词的反义词填空(5分) 1. Danny enjoys swimming in________(hot)water in winter. 2. That car is too________(cheap), and I can’t buy it. 3. I think the job is very________(difficult)for me to do. 4. The traffic on Zhongshan Street is________(light). 5. We will have a________(short)holiday in hot summer. Ⅱ. 单项(10分) 1. —________are you going there? —By bus. A. WhatB. When C. Where D. How 2. —Will students go to school to have lessons? —________. A. Yes, they won’t B. No, they won’t C. Yes, they are D. No, they aren’t 3. —Will you give ________ some________? —Yes, I will. A. my; paper B. me; paper C. me; papers D. my; papers 4. The teacher won’t write ________ chalk in the future. A. in B. on C. with D. by 5. Machine will do a lot of work ________ many people will have little work to do. A. because B. so C. but D. or Ⅲ. 根据图片内容, 用will引导的将来时完成对话(5分) 1. —Will you be a teacher in the future? —No, I won’t. 2. —What will your sister do this Sunday? —_______________________________________________________________ 3. —______________________________________________________________ —Yes, they will. 4. —Will there be heavy rain? —_______________________________________________________________ Ⅳ. 句型转换(10分) 1. I will no more stay here for too long. (改为同义句) I ______ stay here for too long ____________. 2. They will go shopping. (改为否定句) They ____________ shopping. 3. Miss Lu wants to read books. She will go to the library. (合并为一句) Miss Lu wants to read books ______ she will go to the library. 4. The Chinese students have long holidays. (用will改写句子) The Chinese students ____________ long holidays. 5. people, a, lot, will, of, time, have, free(? )(连词成句) Ⅴ. 完成句子(10分) 1. 未来的生活将会很不同。 Life in the future ________________ very________. 2. 中国二十年后将会有很多机器人。 China ________________ many robots _______twenty _________ _______. 3. 一切将会免费。 Everything _______________ free. 4. 在将来我们将不再乘火车或汽车旅行。 We ________ travel by train or car _______________ in the future. 5. 机器人将帮助我们做家务。 The robots ________________ us ________ the housework. Ⅵ. 阅读理解(10分)   Scientists say life will be very different in 2050. First, there will be no TV channels(频道)in 2050. People will choose a program(节目)from a computer and watch it on TV. In 2050, we will get information from the computers only. Second, water will be a big problem in 2050. In many places, people won’t have water to drink. Third, cars will use new and clean fuels and they will go very fast. There will be a computer in every car. And the computers will control the cars and there won’t be any accidents(事故). 1. Which word can describe(描述)the life in 2050? A. Dull. B. Funny. C. Different. D. Bad. 2. ______will be important in our future life. A. Computers B. Televisions C. Books D. Cars 3. What does the third paragraph tell us? A. Fuel shortage(短缺). B. Food shortage. C. Water shortage. D. Computer shortage. 4. The cars will be ______ in the future. A. very cheap B. very light C. very expensive D. very safe(安全的) 5. The underlined word “control” means ______ in Chinese. A. 检修B. 控制C. 治理D. 发动 Ⅰ. 答案: 1. cold 2. expensive 3. easy 4. heavy 5. long Ⅱ. 答案: 1~5. DBBCB Ⅲ. 答案: 1. I will be a doctor. 2. She will watch TV at home. 3. Will robots play football in the future? 4. Yes, there will. Ⅳ. 答案: 1. won’t; any more 2. won’t go 3. so 4. will have 5. Will people have a lot of free time? Ⅴ. 答案: 1. will be; different 2. will have; in; years’ time 3. will be 4. won’t; any more 5. will help; with/do Ⅵ. 1. 【解析】选C。事实细节题。由短文第一段“Scientists say life will be very different in 2050. ”可看出。 2. 【解析】选A。事实细节题。由短文第二段最后一句“In 2050, we will get information from the computers only. ”可看出。 3. 【解析】选C。事实细节题。由短文第三段可看出, 在2050年, 在很多地方, 人们将没有水喝, 因此水短缺。 4.【解析】选D。事实细节题。由短文第四段最后一句“. . . there won’t be any accidents. ”可看出, 在将来, 汽车将会很安全。 5. 【解析】选B。词义猜测题。结合短文第四段可看出, 电脑将控制汽车并且将没有任何事故。 初中学习网,资料共分享!我们负责传递知识!www.czxxw.com

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载