用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>英语八年级下:Chapter 5 《Water talk》同步检测 (牛津沈阳版)

英语八年级下:Chapter 5 《Water talk》同步检测 (牛津沈阳版)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  牛津沈阳
所属地区:  全国 上传时间:  2012/3/26
下载次数:  96 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  etmb****@163.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:71KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Chapter 5 Water talk 一、选择: 1. He keeps all his documents in a box. A. strong, black, metal B. metal, strong, black C. strong, metal, black D. black, strong, metal 2. The balloon is . A. belled-shape B. bell-shape C. bell shaped D. belled-shaped 3. Besides being expensive, the food in the cafeteria tastes . A badly B. too badly C. too much bad D. bad 4. The film made us laugh but it was not really to watch. A. excitement B. excited C. excitable D. exciting 5. His speech soon made us feel . A. bore B. bored C. boring D. bore some 6. I don’t know whether he is still in collecting coins. He used to be, but that was several years ago. A. interested B. interesting C. interest D. disinterested 7. Would you be do me a favour, please? A. kind enough B. kind as to C. as kind to D. so kind as to 8. He will not be to vote in this year’s election. A. old enough B. as old enough C. enough old D. enough old as 9. It’s never . A. late enough to learn B. not late enough to learn C. too late to learn D. no late as not learn 10. It’s you back. A. delightful to see B. too delightful to see C. delightful of D. so delightful that have 11. The noise outside was . A. too irritating B. so irritating so his speech was hardly audible C. so irritating that his speech was hardly audible D. so irritating enough that his speech was hardly audible 12. Is shopping here very expensive? Yes, the price run fifty dollars. A. so high to B. as high to C. so high as D. as high as 13. Are you going to the football game? No, the tickets are for. A. terrible expensive B. so much expensive C. far too expensive D. highly expensive    14. I should say Henry is not much a writer as a reporter. A. that B. so C. this D. that 15. I won’t pay $20 for the coat; it’s not worth . A. all that much B. that much all C. that all much D. much all that 16. He had on the subject. A. a rather strong opinion B. rather strong opinion B. rather the strong opinion D. the rather strong opinion   17. He knows little of mathematics, and of chemistry. A. even more B. still less C. no less D. still more 18. After having gone far, Tom did not want to turn back. A. enough B. much     C. such     D. that 19. That heart is intelligent that the stomach, for they are both controlled by the brain. A. not so     B. not much   C. much more D. no more  20. Do you enjoy listening to records? I find records are often of better than an actual performance. A. as good as   B. as good   C. good     D. good as      二、阅读分析: A A meteorite (陨石) almost hit an 80-year-old man named Arthur Pettifer in Britain when he was working in his garden. The meteorite was the biggest in the past 26 years in Britain. The meteorite weighed (重量) one kilo, and might be over four thousand million (百万) years old. “I hear the big noise in the air. I looked up and saw the tops of the trees coming and going,” he said. “I didn’t know what it was.” Meteorites are small things from the small planets in space. About 3,500 meteorites may fall on earth every year, but only very few are found. Mr. Pettifer’s meteorite is the fifth to fall in Britain since the Second World War. Mr. Pettifer is glad. “When you think about it coming from so far away, it really is something strange.” 1. The meteorite was ______ Mr. Pettifer when it fell down. A. close to B. far from C. hitting D. coming to 2. The meteorite was already ______ years old. A. 40,000,000,000 B. 40,000,000 C. 400,000,000 D. 4,000,000,000 3. Mr. Pettifer found the tops of the trees coming and going because ______. A. the trees were afraid  B. the fast falling meteorite kept the tree tops moving C. it was going to rain  D. the moving was made by wind 4. ______ people see a meteorite fall although they visit the earth often each year. A. Quite a few B. Some C. Few D. Many 5. Mr. Pettifer was ______ to see the falling of the meteorite. A. happy B. afraid C. sorry D. angry   B If you do not use your arms or your legs for some time, they become weak: when you start using them again, they slowly become strong again. Everybody knows that. Yet many people do not seem to know that memory(记忆力) works in the same way. When someone says that he has a good memory, he really means that he keeps his memory in practice by using it. When someone else says that his memory is poor. He really means that he does not give it enough chances(机会) to become strong. If a friend says that his arms and legs are weak, we know that it is not his own fault(错误) . But if he says that he has a poor memory, many of us think that it is just his own fault. Have you ever found that some people can’t read or write but usually they have better memories? This is because they cannot read or write and they have to remember things; they cannot write them down in a little notebook. They have to remember days, names, songs and stories; so their memory is being exercised the whole time. So if you want to have a good memory, learn from the people: practice remembering. ( ) 1. The main reason(主要原因) for one’s poor memory is that________.  A. he has not used his arms or legs for some time  B. his memory is not often used  C. he can’t read or write ( ) 2. If you do not use your arms or legs for some time, ________ .  A. you can’t use them any more  B. they will become stronger C. they become weak and won’t become strong until you use them again D. they become weak but they slowly become strong again ( ) 3. Which of the following is NOT true? A. Your memory works in the same way as your arms or legs.  B. Your memory, like your arms or legs, becomes weak if you do not give it enough chance for practice.  C. Don’t learn how to read and how to write if you want to have a better memory.  D. A good memory comes from more practice. ( ) 4. Some people can’t read or write, but they usually have better memories, because _____.  A. they have saved much trouble  B. they have saved much time to remember things  C. they have to use their memories all the time  D. they can’t write everything in a little notebook ( ) 5. Give the best title (标题) for this passage. A. Don’t Stop Using Your Arms Or Legs B. How to Have a Good Memory C. Strong Arms And Good Memories D. Learn From the People           【试题答案】 一、1. A 2. C 3. D 4. D 5. B 6. A 7. D 8. A 9. C 10. A 11. C 12. D 13. C 14. B 15. A 16. A 17. B 18. D 19. D 20. A 二、A. 1. A 2. D 3. B 4. C 5. A B. 1. C 2. C 3. C 4. C 5. B

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载