用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>英语七年级上:Module 2 Unit 3《 Travelling in Garden City》同步作业(牛津上海版)

英语七年级上:Module 2 Unit 3《 Travelling in Garden City》同步作业(牛津上海版)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  牛津上海
所属地区:  上海 上传时间:  2012/3/22
下载次数:  81 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  TzjE****@sohu.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:65KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Module 2 Change Unit 3 Travelling in Garden City 一、选择并抄写单词 1. What do we call people from ______(Canada/ Canadian). 2. Here is a card for you with my best ______(wish/wishes). 3. ______(Over/About) 6 million people live in Hongkong. 4. I would like______(be/to be)your pen-friend. 5. Is your pen-friend a boy ______(or /and)a girl? 6. I have a pet,________(too/either) 7. The boy is 175 cm in _________(height/high). 8. What’s her ______(national/nationality)? 9. What does he _______(look/looks)like? 10. I live _______(in/on)city. 二、字母组词 1. I’m very_____(c.u.l.y.k). 2. Britain is far _____(w.a.y.a)from China. 3. Would you like to write to _____(o.n.e.m.e.o.s). 4. Bread is my _______(e.r.i.t.o.u.v.a.f)food. 5. My _______(t.i.o.n.n.a.t.i.a.l.y) is Chinese. 6. I’ve visited_____(i.a.n.b.i.r.t) It’s far from China. 7. He is a _______(a.j.n.a.p.s.e.e)boy. 8. I like all kinds of ________(t.s.r.o.s.p). 9. Which ____(t.c.o.r.y.u.n) do you like best? 10. What is his ________(g.a.e)? 三、组词成句 1. do what call people we America from (?) 2. their what nationality is (?) 3. from we Australia call people Australians (.) 4. a it crowed very is in city the China of south(.) 5. have visited you which countries (?) 四、单项填空 1. HongKong is _______China. A. in south of B. in the south C. in south D. in the south of 2. He has _________ Thailand. A. read about B. readed about C. reads about D. reading about 3. Which countries _______you _____? A. has …visited B. have … visited C. do …visited D. are… visited 4. What language do people____ in Japan? A. say B. tell C. speak D. talk 5. The computer game is _____. so many boys are ______ in it . A. interesting, interest B. interested, interesting C. interested, interest D .interesting, interested 6. ______are from_______ A. Japan, Japan B. Japanese, Japan C. Japaneses, Japan D. Japanese, Japanese 7. Over 6 ______people live in Hongkong A. million B. millions C. millions of D. million of 8. We can visit _____countries near China. A. another B. other C. the other D. others 9. Would you like to write to someone in ______ country? A. another B. other C. others D. the other 10. She is good at _____________. A. sing B. sings C. to sing D. singing 【试题答案】 一、1. Canada 2. wishes 3. Over 4. to be 5. or 6. too 7. height 8. nationality 9. look 10. in 二、1. lucky 2. away 3. someone 4. favourite 5. nationality 6. Britain 7. Japanese 8. sports 9. country 10. age 三、1.What do we call people from America? 2. What is their nationality? 3. We call people from Australia Australians. 4. It is a very crowded city in the south of China 5. Which countries have you visited? 四、1. D 2. A 3. B 4. C 5. D 6. B 7. A 8. B 9. A 10. D

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载