用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>英语Chapter3《Dealing with trouble》模拟试题2(沈阳牛津八年级上)

英语Chapter3《Dealing with trouble》模拟试题2(沈阳牛津八年级上)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  牛津沈阳
所属地区:  全国 上传时间:  2011/11/15
下载次数:  118 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  GqwU****@yahoo.com.cn

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:64KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Chapter 3 【模拟试题】(答题时间:25分钟) 一、单项选择  1. You can go to see your doctor __________ you feel sick. A. if                                 B. although              C. but                       D. because  2. --- Would you like to come to dinner today? --- I’d love to, __________ I’m too busy.        A. and                              B. if                        C. so                        D. but  3. Tony __________. A. is stress out                  B. stress out            C. fell stress out        D. is stressed out  4. You’re only the person _________ can help her.        A. what                            B. which                 C. why                     D. who  5. I’m not taking my vacation __________ December. A. to                                B. for                     C. until                     D. of  6. I’d like to do __________ this weekend.        A. different something       B. something difference         C. difference something    D. something different  7. Shall we stop to have __________ tea now?  Great! A. a few                           B. very few             C. a little                   D. little bit  8. It took us __________ hour to get to the museum.        A. the                               B. a                        C. an                        D. /  9. “ __________?”  “Quite well. Thank you.” A. What do you do                                                 B. What do you think of        C. How are you getting on with your English D. Are you good at English  10. Put on more clothes. It is __________ yesterday.        A. cold than                     B. more cold than it is  C. colder than it was        D. colder than it is   二、选词填空 (注意词型变化) Cinema, plates, get, be, do, must, food, some, buy, he Every week David and Mary get five dollars from their parents. The money__ 1___not a present. David and Mary___2___work for the family to___3___the money. David cleans the house for__4__mother. But sometimes he forgets. Mary helps her mother__5___the cooking. She also washes the__ 6___after dinner. Davidd and Mary don’t use the money for__7___Sometimes they go to the. ___8___ Sometimes they ___9___ books. Each week they can save(节省) __10___of the money. 【试题答案】 一、 1. A     2. D        3. A        4. D        5. C        6. D        7. C        8. C        9. B        10. C   二、 1. is     2. must          3. get             4. his             5. do 6. plates      7. food   8. cinema       9. buy           10. some

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载